Σίριαλ Αντώνη Φώτση: Είπε “όχι” στον Παναθηναϊκό η Αρμάνι

Αρνητικό τέλος είχε το σίριαλ της επιστροφής του Αντώνη Φώτση στον Παναθηναϊκό από την Αρμάνι Μιλάνο.

Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας απάντησε αρνητικά στην επίσημη πρόταση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την απόκτηση του διεθνούς φόργουορντ, πιστοποιώντας αυτό που εξ αρχής έχουν διαπιστώσει στις τάξεις των πρασίνων, ότι θέλει περισσότερα χρήματα για να παραχωρήσει τον παίκτη σε παρόντα χρόνο.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατέθεσε το πρωί της Δευτέρας επίσημη πρόταση ύψους 500.000 δολαρίων, προκειμένου να αποσπάσει τη θετική απάντηση των Ιταλών, όμως η Αρμάνι επέλεξε να κρατήσει τον Ελληνα φόργουορντ στο ροστερ της μέχρι και το καλοκαίρι.
 
Αίσθηση, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι η διοίκηση της Αρμάνι επέλεξε να αρνηθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού και να έρθει σε αντίθεση με την επιθυμία που είχε εκφράσει και ο ίδιος ο Φώτσης, προκειμένου να μεταγραφεί από τώρα στον Παναθηναϊκό, αφού η συμφωνία του με τη διοίκηση της πράσινης ΚΑΕ για συμβόλαιο 3.5 ετών είναι δεδομένη.

Ωστόσο, η κατάσταση στην Αρμάνι Μιλάνο είναι ρευστή και αυτό επιτρέπει στους πράσινους να οραματίζονται την επιστροφή του Αντώνη Φώτση το καλοκαίρι του 2013.