Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για Φώτση

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για το θέμα της μεταγραφής του Αντώνη Φώτση στον Παναθηναϊκό, καθώς μόλις ένα 24ωρο έμεινε για να ολοκληρωθεί η προθεσμία μεταγραφών παικτών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Top 16 και η αγωνία για την υπόθεση του Αντώνη Φώτση κορυφώνεται. Αν και οι δύο πλευρές, Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο και Παναθηναϊκός, φαίνονταν αμετακίνητες στις θέσεις τους, τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως υπάρχει σημείο επαφής, όπως αναφέρει το sport-fm.gr.

Οι Ιταλοί, παρότι δημοσίως ξεκαθαρίζουν πως ο 32χρονος άσος δεν πωλείται, δεν αποφεύγουν κάθε συζήτηση, εφόσον εισπράξουν ένα σεβαστό ποσό γλιτώνοντας παράλληλα τα οφειλόμενα στον παίκτη (200.000 ευρώ). Ο Παναθηναϊκός παρότι δεν έδειχνε διάθεση να αποζημιώσει την Αρμάνι, μάλλον το ξανασκέφτηκε θέλοντας πολύ να ενισχυθεί με τον διεθνή παίκτη.

Ο Φώτσης περιμένει εναγωνίως τις εξελίξεις έχοντας ήδη συμφωνήσει για να επιστρέψει για τρίτη φορά στο «τριφύλλι». Εφόσον τελικά δεν αποκτηθεί τώρα, όλα δείχνουν πως η συμφωνία θα αναβληθεί για το καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος.

Στο μεταξύ, φήμες θέλουν τον Παναθηναϊκό να αναζητεί στην αγορά κι έναν γκαρντ. Όχι για να αντικαταστήσει τον Μάρκους Μπανκς, αλλά ως μία επιπλέον λύση. Πάντως οι επιλογές είναι πολύ περιορισμένες και επειδή δεν υπάρχει άλλη θέση ξένου, θα πρέπει ένας από όσους υπάρχουν στο ρόστερ να περιοριστεί σε συμμετοχή στην Ευρωλίγκα.