Μασιούλις: Θα έμενα πολλά χρόνια στην Ελλάδα

Αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός θα βρει το ρυθμό του και τους ρόλους των παικτών του στο παρκέ, εμφανίστηκε ο Γιόνας Μασιούλις. Παράλληλα, δηλώνει εκστασιασμένος με τη ζωή στη χώρα μας.

"Διασκεδάζω πολύ την καινούργια μου ζωή στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό. Όλα είναι υπέροχα εδώ. Στο μπάσκετ όλα είναι πολύ διαφορετικά. Έχουμε αλλάξει πολύ ως ομάδα, έχουν αλλάξει πολλοί παίκτες. Ήρθαν νέα παιδιά και τώρα όλοι γνωρίζουν καλά τη θέση τους και το ρόλο τους στην ομάδα. Έξω από το γήπεδο όλα είναι πολύ καλά. Τα πάντα. Η ζωή, ο κόσμος, τα κορίτσια είναι όμορφα. Ωραίο φαγητό, ακόμα και το νηπιαγωγείο της κόρης μου είναι πολύ καλό", δήλωσε ο 27χρονος σμολ φόργουορντ στην εφημερίδα "Πράσινη".

"Γενικά μου αρέσει πάρα πολύ στον Παναθηναϊκό. Είμαι έτοιμος να μείνω για πολλά χρόνια στην ομάδα. Έχω συμβόλαιο για ένα χρόνο, αλλά είμαι έτοιμος για... μπασκετικές προσφορές", τόνισε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2005.

Στη συνέχεια ο Γιόνας Μασιούλης εξήρε την αγάπη για το μπάσκετ που υπάρχει στην Ελλάδα, όπως και την ποιότητα του αθλήματος.

"Εδώ είναι όπως στη Σιένα και τη Λιθουανία. Γνωρίζουν μπάσκετ, καταλαβαίνουν μπάσκετ. Και ακόμα καλύτερα, παίζουν μπάσκετ. Ακόμα κι όταν έχουν λίγο ελεύθερο χρόνο θα πάνε να παίξουν μπάσκετ μόνοι τους. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν λαό", συμπλήρωσε ο 27χρονος μπασκετμπολίστας του τριφυλλιού.