“Δε φεύγουν οι Γιαννακόπουλοι από το μπάσκετ”

Τη διαβεβαίωση πως η οικογένεια Γιαννακόπουλου δεν θα αποχωρήσει από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

«Δεν φεύγει η οικογένεια από το μπάσκετ. Θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά στην ομάδα, όπως και στα άλλα αθλήματα», ανέφερε ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ δείχνοντας πως η... μπόρα μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου φαίνεται να περνά.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο ανηψιός του, Δημήτρης Γιαννακλόπουλος, την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε "πως δε μπορεί να συνεχίσει στο τιμόνι του ΠΑΟ έξαιτίας των τεράστιων χρηματικών κενών που βρέθηκε στα λογιστικά της ομάδας", απευθύνοντας ευθείες βολές στον ίδιο του το θείο για χρέη της ΚΑΕ.

Τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ακξολούθησε η νίκη της ομάδας επί της Φενέρμπαχτσέ με τους δύο άνδρες να παρακολουθούν σε απόσταση λίγων μέτρων το παιχνίδι από τα επίσημα, αλλά να μην ανταλλάζουν ούτε βλέμμα. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, εξερχόμενος του γηπέδου θέλησε να κατεβάσει τους τόνους, αστειευόμενος και αρνούμενος να σχολιάσει τις εμπρηστικές δηλώσεις του ανηψιού του.

Με στοιχεία από το sport-fm.gr