Στον Μάκη Αγγελόπουλο με 76% η μπασκετική ΑΕΚ

Νέα σελίδα στην ΚΑΕ ΑΕΚ. Ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι και τύποις το απόλυτο αφεντικό στην «εταιρεία» (αν και ο Αλέξης Αλεξίου παραμένει πρόεδρος) καθώς κάλυψε το 76% του μετοχικού κεφαλαίου της. 

Το υπόλοιπο 24% πήγε στην εταιρεία επιχειρηματικών συμβούλων Vertical Solutions, που θα αναλάβει την ενίσχυση του μάρκετινγκ της ΚΑΕ με στόχο την αύξηση των εσόδων. Ο μεγαλομέτοχος, παράλληλα, θα προχωρήσει σύντομα σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην οποία θα συμμετέχουν κι άλλοι επιχειρηματίες ισχυροποιώντας σημαντικά την «Ένωση». 

Όσον αφορά στα μεταγραφικά, στην ΑΕΚ δεν διαψεύδουν τα περί ενδιαφέροντος για τον Ίαν Βουγιούκα, αν και πρόκειται για δύσκολη περίπτωση λόγω κασέ και ακόμη δεσμεύεται από τη Γαλατάσαραϊ. Πάντως οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να δημιουργήσουν έναν ισχυρό κορμό Ελλήνων παικτών εν όψει και του μέλλοντος οπότε είναι λογικό να τους απασχολούν παίκτες με ποιότητα. Για την ώρα αναζητείται ακόμη ξένος για τη θέση «5», όπως αναφέρει το sport-fm.gr

Ποιος είναι ο Μάκης Αγγελόπουλος

Είναι συνιδιοκτήτης της Neurosoft και κατά πως γράφεται στα οικονομικά Μέσα δεν τον άγγιξε η κρίση. Ο Αγγελόπουλος γεννήθηκε στη Νέα Σμύρνη πριν από 50 χρόνια και είναι βέρος “Ενωσίτης”.

Είναι κάτοχος πτυχίου Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών και μεταπτυχιακού στο Διεθνές Οικονομικό Δίκαιο. Έχει δημοσιεύσει πολυάριθμες εργασίες και άρθρα πάνω στα joint ventures και στις common enterprises. Έχει εργαστεί στο Χρηματιστήριο Αθηνών και στην Petropoulakis Securities, μία από τις παλαιότερες χρηματιστηριακές εταιρείες στην Ελλάδα όπου έχει διατελέσει σε διαφορετικές θέσεις και τελικά μέτοχος και μέλος του ΔΣ. Από το 2002 έχει αναλάβει ως πρόεδρος του ΔΣ της Neurosoft , όπως επίσης ως μέτοχος και μέλος του ΔΣ σε πολλές εισηγμένες και μη εταιρείες.

Ποια είναι η Neurosoft: Πρόκειται για εταιρεία παραγωγής λογισμικού και ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων και λύσεων για τον κλάδο του αθλητικού στοιχηματισμού, εισηγμένη στο Borsa Italiana. Στην οποία είναι μέτοχοι ο  ΟΠΑΠ (με ποσοστό 30%, από την εποχή Χρήστου Χατζηεμμανουήλ), η Lottomatica/Gtech(με 16,6%), άλλοι  Έλληνες ιδιώτες μέτοχοι, ο Μάκης Αγγελόπουλος.
Η εταιρία του ιδρύθηκε το 1994 με έδρα την Αθήνα και σήμερα διατηρεί θυγατρικές εταιρίες στην Κύπρο και τη Ρουμανία και παρουσία σε Αλβανία, Σερβία και Βουλγαρία. Στo πλαίσιo της πολυετούς επιτυχημένης πορείας της η Neurosoft έχει αναπτύξει σημαντική τεχνογνωσία σε μηχανές συναλλαγών και αλγορίθμους επιχειρηματικής ευφυΐας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...