Ολυμπιακός-μπάσκετ: Δε λαμβάνουν εν θερμώ αποφάσεις οι Αγγελόπουλοι

Να ηρεμήσουν τα πνεύματα θέλουν στον Ολυμπιακό, πριν λάβουν τις οριστικές τους αποφάσεις για την επόμενη σεζόν της ομάδας και τις πιθανές αποχωρήσεις από το ρόστερ. Όπως όλα δείχνουν, η διοίκηση του Ολυμπιακού δε θα αφήσει τον Βασίλη Σπανούλη να αποχωρήσει από το λιμάνι, εκτός και αν είναι επιθυμία του παίκτη. Σενάρια θέλουν την Αναντολού Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς να έχει ήδη θέσει ως πρώτο της στόχο για τη νέα σεζόν τον έμπειρο γκαρντ. Ο Σπανούλης δεσμεύεται για άλλα δυο χρόνια με τους ερυθρολεύκους.

Οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να πείσουν τον παίκτη, ώστε να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας, την ίδια ώρα που το θέμα του Γιώργου Μπαρτζώκα παραμένει ανοιχτό. Μέχρι στιγμής, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά για το Έλληνα τεχνικό, με τα δημοσιεύματα να θέλουν τον Σφαιρόπουλο, ως την επικρατέστερη λύση για την αντικατάστασή του.

Από εκεί και πέρα, σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η παραμονή των Μάντζαρη, Σλούκα, Πρίντεζη, Ντάνστον, Παπαπέτρου, Αγραβάνη, Καββαδά και Χριστοδούλου. Σύντομα θα ξεκαθαρίσουν και οι υποθέσεις των Λοτζέσκι, Πέτγουει και Σίμονς. Λιγότερες πιθανότητες για παραμονή έχουν οι Σερμαντίνι και Κόλινς, ενώ προς την Αναντολού Εφές οδεύει ο Περπέρογλου.

Πηγή: .novasports.gr