Η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν ρωτήθηκε για τον τελικό του Europa Conference League

Η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν ρωτήθηκε για τον τελικό του Europa Conference League

Τι είπε και για το Final 4 του Βερολίνου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα» και απέφυγε να κάνει πρόβλεψη για τον τελικό του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα στο Conference League.

Ο πρωθυπουργός, όπως δήλωσε, θέλησε να διαφυλάξει την αξιοπιστία του, καθώς είχε προβλέψει (από τις 12 Μαρτίου) πως οι δύο ελληνικές ομάδες, Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός, θα προκριθούν στο Βερολίνο.

Μάλιστα, ερωτηθείς για το αν θα πάει στον τελικό του Conference Leagυe, που θα διεξαχθεί στην OPAP Arena στις 29 Μαΐου, ή στο Final Four που παίζουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είπε:

«Έχω εξαντλήσει τις προβλεπτικές μου δυνατότητες και θέλω να διαφυλάξω μέχρι στιγμής την αξιοπιστία των προβλέψεών μου. Καταρχάς είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία ότι έχουμε μία ελληνική ομάδα σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά από το 1971 και ότι έχουμε δύο ελληνικές ομάδες στο Final Four.

Η μόνη περίπτωση να σκεφτώ να πάω σε κάποιο ματς είναι αν έχουμε δύο ελληνικές ομάδες στον τελικό. Αν έχουμε δύο ελληνικές ομάδες θα βγάλω το καπέλο της προτίμησης, το οποίο είναι γνωστό και θα το δω με την ικανοποίηση ότι μπορούμε να έχουμε δύο ομάδες στον τελικό της EuroLeague».