Super League: Νίκη με ανατροπή του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας

Super League: Νίκη με ανατροπή του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας

Ο Δικέφαλος του Βορρά παρέμεινε ζωντανός στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς στην Τούμπα κόντρα στη Λαμία, ωστόσο για μια ακόμη φορά κατάφερε να γυρίσει το σκορ και τελικά επικράτησε με 3-1 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play offs της Super League.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ εκμεταλλεύτηκε ασταθή έξοδο του Κοτάρσκι, έκλεψε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και πλάσαρε ιδανικά στην κενή εστία του Κροάτη τερματοφύλακα, γράφοντας το 1-0. Οι ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου είχε και άλλη μια τεράστια στιγμή στο 18ο λεπτό μετά από κόρνερ του Σλίφκα ο Τζανετόπουλος σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους, με την κεφαλιά του να περνάει λίγο έξω από το δοκάρι της εστίας του Κοτάρσκι. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να συνέλθει, βγαίνοντας κατά κύματα προς το μισό των φιλοξενούμενων, καθώς η Λαμία ήταν αυτή που απείλησε περισσότερο μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου γυρνούσε την μπάλα γύρω από την περιοχή του Κοσέλεφ και κατάφερε μετά από 45 λεπτά να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Μιχαηλίδη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, για να φέρει το παιχνίδι στην ισορροπία. Στο δεύτερο μέρος ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε τα πάντα για να διασπάσει την άμυνα της ομάδας του Λεωνίδα Βόκολου, με τις αλλαγές που έκανε, με τους Τάισον και Μεϊτέ, ανέβασε το ρυθμό και περιόρισε τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους για το μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

Ο Σβαμπ στο 70ο λεπτό στόπαρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με ένα υποδειγματικό σουτ έγραψε το 2-1 για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο Αυστριακός είχε και άλλο γκολ στο 89΄, αυτή την φορά από την άσπρη βούλα, όπου έκανε το 3-1 για να τελειώσει κάθε σενάριο ανατροπής της Λαμίας, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να φτάνει στην κορυφή της Super League περιμένοντας την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.