Η πιο μεγάλη ώρα για την Εθνική Ελλάδας – Τελικός στην Τιφλίδα κόντρα στη Γεωργία για την πρόκριση στο Euro 2024

Η πιο μεγάλη ώρα για την Εθνική Ελλάδας – Τελικός στην Τιφλίδα κόντρα στη Γεωργία για την πρόκριση στο Euro 2024

Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, καθώς οι Γεωργιανοί εξάντλησαν τα 54.000 εισιτήρια

Τελικός στην Τιφλίδα για την Ελλάδα, αφού η γαλανόλευκη αντιμετωπίζει (19:00, Alpha, NovasportsPrime) τη Γεωργία στο «Μπόρις Παϊτχάτζε», με στόχο τη νίκη που θα τη στείλει στα τελικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η Εθνική θα έχει οδηγό την κυριαρχική εμφάνιση στο 5-0 της περασμένης Πέμπτης κόντρα στο Καζακστάν στην OPAP Arena για τα ημιτελικά των playoffs του Euro 2024, γνωρίζοντας ότι έχει να ξεπεράσει πιο υψηλό εμπόδιο αυτήν τη φορά. Επιπλέον, θα βρει απέναντί της τον Κβαρατσχέλια για τον οποίο δεν χρειάζονται συστάσεις.

Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, καθώς οι Γεωργιανοί εξάντλησαν τα 54.000 εισιτήρια τα οποία πήραν στην κατοχή τους, ενώ στο πλευρό της Εθνικής θα βρίσκονται περίπου 600 φίλαθλοι.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Γεωργία (Γουίλι Σανιόλ): Μαμαρντασβίλι – Κβιρκβέλια, Κάσια, Ντβάλι – Κακαμπάτζε, Κιτεϊσβίλι, Κακβετάτζε, Κοτσορασβίλι, Σενγκέλια – Κβαρατσχέλια, Ζιβζιβάντζε

Ελλάδα (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος – Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας – Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Μάνταλος – Μασούρας, Πέλκας, Ιωαννίδης