Βίντεο-ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του ανθρώπου που είχε παλαιστινιακή σημαία από τους οπαδούς της Μακάμπι στην Αθήνα

Βίντεο-ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του ανθρώπου που είχε παλαιστινιακή σημαία από τους οπαδούς της Μακάμπι στην Αθήνα

Σοκάρει το επεισόδιο με πολλά άτομα να επιτίθενται σε έναν στο Σύνταγμα - Έγιναν δύο προσαγωγές

Σοκαριστικό είναι το βίντεο-ντοκουμέντο που ήρθε στην επιφάνεια από τον ξυλοδαρμό ανθρώπου που είχε παλαιστιστιακή σημαία στο Σύνταγμα από τους οπαδούς της Μακάμπι. Τελ Αβίβ.

Οι Ισραηλινοί έχουν έρθει στην Ελλάδα από χθες για τον αγώνα της ομάδας τους με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Στο βίντεο απεικονίζονται πολλά άτομα, οπαδοί της Μακάμπι να την... πέφτουν και να ξυλοκοπόύν έναν...

Δύο προσαγωγές

Ένας αλλοδαπός από το Ιράκ τραυματίστηκε κατά την διάρκεια μεμονωμένου οπαδικού επεισοδίου που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην περιοχή του Συντάγματος, ενώ η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή δύο ατόμων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ):

«Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ έφτασαν στην Αθήνα οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας. Η Ελληνική Αστυνομία υλοποιώντας ειδικό σχέδιο για την αποτροπή επεισοδίων και εμπλοκής τους με οπαδούς ελληνικών ομάδων, τους οδήγησε, κατόπιν σχετικής πλαισίωσης, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο και μετά από νέο έλεγχο στο Γήπεδο Καραϊσκάκης.

Μεσημβρινές ώρες σήμερα έλαβε χώρα μεμονωμένο περιστατικό, όταν οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας ενώ κινούνταν στην πλατεία Συντάγματος δέχθηκαν λεκτική επίθεση από δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι προέβησαν και στη ρίψη αντικειμένου σε βάρος τους. Ακολούθησε επεισόδιο μεταξύ οπαδού της φιλοξενούμενης ομάδας και του ενός εκ των δύο αλλοδαπών με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Υπήρξε άμεση παρέμβαση από τις αστυνομικές δυνάμεις που απέτρεψε περαιτέρω επεισόδια και πραγματοποιήθηκε προσαγωγή δύο ατόμων. Προανάκριση διενεργείται από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».