Μεξικό: Σκότωσαν τη θεία και τραυμάτισαν τη μητέρα του παίκτη της ΑΕΚ, Ροδόλφο Πισάρο

Μεξικό: Σκότωσαν τη θεία και τραυμάτισαν τη μητέρα του παίκτη της ΑΕΚ, Ροδόλφο Πισάρο

Συγγενείς του ποδοσφαιριστή ήταν δεμένοι χειροπόδαρα με τα ορατά σημάδια ξυλοδαρμού

Δολοφονική επίθεση δέχθηκαν συγγενείς του ποδοσφαιριστή Ροδόλφο Πισάρο μέσα στο σπίτι τους στο Μεξικό. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η θεία του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Elizabeth Thomas González, δολοφονήθηκε ενώ η μητέρα του επέζησε από δύο πυροβολισμούς. Και ο θείος του ποδοσφαιριστή τραυματίστηκε ύστερα από ξυλοδαρμό, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Όπως αναφέρει η μεξικανική ιστοσελίδα Heraldo, «η επίθεση έγινε από αγνώστους το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη Μαδέρο της πολιτείας Ταμαουλίπας και η εισαγγελία έχει ανοίξει φάκελο, ξεκινώντας έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη των δραστών».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας της πολιτείας Ταμαουλίπας επιβεβαίωσε την επίθεση στο σπίτι της θείας του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, με την ίδια να δολοφονείται, ενώ η μητέρα του Πισάρο και ένας άλλος άνδρας, πιθανότατα ο θείος του, βρέθηκαν τραυματισμένοι και δεμένοι χειροπόδαρα με ορατά σημάδια ξυλοδαρμού.

Τα θύματα ανακάλυψε η οικιακή βοηθός που έφτασε στο σπίτι αργότερα, ειδοποιώντας τους συγγενείς τους, οι οποίοι μετέφεραν τη μητέρα του Πισάρο και τον άνδρα στο νοσοκομείο. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο και ανακάλυψε μια γυναίκα τυλιγμένη σε κουβέρτες που αποδείχθηκε ότι ήταν η θεία της μητέρας του Πισάρο που ήταν νεκρή », αναφέρει το μεξικανικό μέσο. Τα κίνητρα της επίθεσης είναι άγνωστα. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ένας από τους εμπλεκόμενους είναι γνωστός στην οικογένεια.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας La Silla Rota, «το περιστατικό πιθανότατα αφορούσε απόπειρα απαγωγής και η θεία του Πισάρο βρέθηκε από την αστυνομία νεκρή από πυροβολισμό και χτυπήματα, τυλιγμένη σε κουβέρτες».

Μάλιστα, όπως προσθέτει, «η μητέρα του Πισάρο και ο άλλος άνδρας που φέρεται να είναι ο σύζυγος της νεκρής γυναίκας βρίσκονται εκτός κινδύνου σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύονται».