Super League: Η Λαμία απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από τον Άρη

Super League: Η Λαμία απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από τον Άρη

Η ομάδα της Φθιώτιδας ισοφάρησε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων σταματώντας ένα σερί επιτυχιών των Θεσσαλονικέων

Με εντός έδρας ισοπαλία (2-2) αποχαιρέτησε το 2023 ο Άρης κόντρα στη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τη 15η αγωνιστική της Super League.

Οι "κιτρινόμαυροι" ήταν προετοιμασμένοι να διεκδικήσουν τους 3 βαθμούς και να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, αλλά από την άλλη πλευρά οι Λαμιώτες επιζήτησαν να αποσπάσουν βαθμό ή βαθμούς, καταφέρνοντάς το στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ενισχύοντας την προσπάθεια τους για είσοδο στα play off. Ο Άρης επικράτησε κατά κράτος της Λαμίας στο 1ο μέρος, ωστόσο πήγε στα αποδυτήρια με το 0-0, έχοντας την ευκαιρία του αγώνα να ανοίξει το σκορ στο 42΄, αλλά το σουτ του Μενέντεθ σταμάτησε στο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ τελικά στο 48΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μορόν, ωστόσο η χαρά δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 57΄η Λαμία ισοφάρισε με τον Ακούνια. Στο 74΄ ο Άρης πήρε εκ νέου το προβάδισμα με καρφωτή κεφαλιά του Μορόν, ωστόσο η Λαμία στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων έκλεψε τον βαθμό της ισοπαλίας με εκμεταλλευόμενη αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων μετά από σέντρα που έγινε από τα αριστερά, με τον Μάλτσι με σουτ στην κίνηση να νικά τον Κουέστα για το 2-2.