Οι προλήψεις του Γιάννη Ιωαννίδη – «Δεν έδινε ποτέ τον αναπτήρα του και άφηνε το μπλοκάκι του σε συγκεκριμένο σημείο»

Οι προλήψεις του Γιάννη Ιωαννίδη – «Δεν έδινε ποτέ τον αναπτήρα του και άφηνε το μπλοκάκι του σε συγκεκριμένο σημείο»

«Κάθε συζήτηση μαζί του ήταν ένα μάθημα ζωής» είπε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Περπερίδης

Για τον μεγάλο «Ξανθό» του ελληνικού μπάσκετ, Γιάννη Ιωαννίδη μίλησε το πρωί του Σαββάτου (7/10) ο προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος του MEGA, Παναγιώτης Περπερίδης. «Δεν έδινε ποτέ τον αναπτήρα του και άφηνε το μπλοκάκι του σε συγκεκριμένο σημείο» επεσήμανε και τόνισε πως: «Κάθε συζήτηση μαζί του ήταν ένα μάθημα ζωής».

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» ο Παναγιώτης Περπερίδης αποκάλυψε μία προσωπική ιστορία από τη γνωριμία του με τον Γιάννη Ιωαννίδη.

«Είμαστε στη βόρεια Ισπανία, χιονίζει, είναι μεσάνυκτα, μετά από κάθε προπόνηση, κάθε αγώνα, μας μαζεύει τους δημοσιογράφους και όσους είμαστε εκεί στα λόμπι των ξενοδοχείων που μέναμε και μας έλεγε ιστορίες ή μας έκανε τις περίφημες «διαλέξεις» του, τις οποίες δεν ήθελε να σταματήσει κανείς. Κάποια στιγμή ξεμένω από τσιγάρα, δεν υπάρχει τίποτα έξω, δεν καπνίζει κανένας από την παρέα. Είπα στον κόουτς “κόουτς σε παρακαλώ ένα τσιγάρο” και μου έδωσε όλο το πακέτο. Ψάχνομαι για αναπτήρα και κανείς δεν είχε και του λέω “κόουτς τον αναπτήρα”. Και μου λέει “τσιγάρο ναι, αναπτήρα όχι”» είπε αρχικά ο Παναγιώτης Περπερίδης.

«Δεν έδινε ποτέ τον αναπτήρα του, ήταν προληπτικός. Άφηνε το μπλοκάκι του σε συγκεκριμένο σημείο, είχε το σακάκι του, είχε συγκεκριμένες διαδρομές που ακολουθούσε. Κάποια στιγμή στην Πάτρα είχε χαθεί ο οδηγός του πούλμαν, ο Άρης είχε πάει στην Πάτρα και νίκησε. Έκτοτε έβαζε τον οδηγό να «χάνεται», να πηγαίνει στη λάθος διαδρομή. Κάθε συζήτηση μαζί του ήταν ένα μάθημα ζωής», συμπλήρωσε κλείνοντας.