Europa League: Με περίπατο (3-0) και στη Σερβία προκρίθηκε στους ομίλους ο Ολυμπιακός

Europa League: Με περίπατο (3-0) και στη Σερβία προκρίθηκε στους ομίλους ο Ολυμπιακός

Με δύο νίκες οι ερυθρόλευκοι θα βρεθούν στην αυριανή κλήρωση για τους ομίλους της διοργάνωσης με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα στους ομίλους του Europa League, καθώς μετά τη νίκη με 3-1 επί της Τσουκαρίτσκι στο Καραϊσκάκη, επικράτησε με 3-0 και στη ρεβάνς στη Σερβία.

Οι ερυθρόλευκοι δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα, είχαν τον πήρη έλεγχο, δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες, με το τελικό σκορ να φαντάζει λίγο σε σχέση με τις ευκαιρίες που έχασαν. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 34ο λεπτό, όταν ο Μπιέλ πήρε από τον Βρουσάι στα δεξιά, μπήκε στην περιοχή και έστρωσε στον Μασούρα, ο οποίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα δοκάρι και μέσα. Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του α΄ ημιχρόνου ο Μπιέλ πήρε τη μπάλα και πάλι από τον Βρουσάι, απέφυγε έναν αντίπαλο και εκτέλεσε με το αριστερό για το 0-2.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 53΄ ο Ρέτσος, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τον Ολυμπιακό με κεφαλιά στο 53ο λεπτό μετά το κόρνερ του Φορτούνη. Ο Ολυμπιακός θα μάθει τους αντιπάλους του στον όμιλο του Europa League, όπως και η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός, στην κλήρωση αύριο Παρασκευή.