Μπέος: «Είχα την ελπίδα ότι ο “αρχιμάγειρας” θα καλούσε τον Δουβίκα, πρώτο σκόρερ της Ολλανδίας»

Μπέος: «Είχα την ελπίδα ότι ο “αρχιμάγειρας” θα καλούσε τον Δουβίκα, πρώτο σκόρερ της Ολλανδίας»

Επίθεση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Βόλος στον ομοσπονδιακό τεχνικό Γκουστάβο Πογέτ αποκαλώντας τον «Μίκυ Μάους»

Αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση μέσω social media του δημάρχου Βόλου και ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Βόλος, Αχιλλέα Μπέου, με αφορμή τις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή Γκουστάβο Πογέτ, αποκαλώντας τον Ουρουγουανό τεχνικό «αρχιμάγειρα» και «Μίκυ Μάους» για την μη κλήση στην εθνική του Τάσου Δουβίκα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook:

Μέχρι και την τελευταία στιγμή, είχα την ελπίδα ότι ο «αρχιμάγειρας» ενός κρουαζιερόπλοιου που κάποιοι επέλεξαν για προπονητή της Εθνικής Ελλάδος, θα καλούσε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τον πρώτο σκόρερ του Ολλανδικού πρωταθλήματος, Τάσο Δουβίκα εν όψει των αναμετρήσεων με Ιρλανδία και Γαλλία.
Δυστυχώς οι ελπίδες μου διαψεύστηκαν, καθώς μέχρι και σήμερα το όνομα του Τάσου Δουβίκα δεν συγκαταλέγεται στους εκλεκτούς του.
Είναι πραγματικά λυπηρό, αυτό το «Μίκυ Μάους» – εργαλείο που έκανε τον προπονητή κάθε φορά που το κρουαζιέροπλοιο όπου εργαζόταν έπιανε λιμάνι, προπονώντας ναύτες και μούτσους, να βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας.
Το ακόμα πιο λυπηρό είναι ότι με τις επιλογές του περίεργου αυτού τύπου που κάνει τον προπονητή, η Εθνική μας ομάδα δεν θα τερματίσει ούτε στην 3η θέση του ομίλου της.
Είναι όμως άδικο για παίκτες ή για την ακρίβεια για παικταράδες όπως ο Τάσος Δουβίκας να μην φοράνε τη φανέλα με τον Εθνόσημο.