Χάος στη Βουδαπέστη: Eκτεταμένα επεισόδια πριν τον τελικό του Europa League – 11 συλλήψεις

Χάος στη Βουδαπέστη: Eκτεταμένα επεισόδια πριν τον τελικό του Europa League – 11 συλλήψεις

Έχουν εμπλακεί εκτός από τους οπαδούς των Ρόμα και Σεβίλλης και εκείνοι της Φερεντσβάρος και της πολωνικής Σλασκ Βρότσλαβ

Χάος έχει προκληθεί στη Βουδαπέστη σε κοντινή απόσταση απ’ την «Puskas Arena», όπου θα διεξαχθεί το βράδυ ο μεγάλος τελικός του Europa League ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Ρόμα, λόγω επεισοδίων στα οποία πήραν μέρος οπαδοί των δύο ομάδων, αλλά και… συνασπισμός οπαδών της Φερεντσβάρος και της πολωνικής Σλασκ Βρότσλαβ!

Οπαδοί της ουγγρικής και της πολωνικής ομάδας, συνασπίστηκαν μαζί με αυτούς της Ρόμα, εναντίον των οπαδών της Σεβίλλης. Οι Ούγγροι και οι Πολωνοί μάλιστα έκαναν έφοδο» στη fan zone της ισπανικής ομάδας που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση απ’ το γήπεδο, αναζητώντας τους “Biris”, δηλαδή το πιο σκληροπυρηνικό κομμάτι των οπαδών της Σεβίλλης, μετέδωσε η ΕΡΤ.

Ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα, με τη συμμετοχή και Ιταλών οπαδών, που είχαν ως αποτέλεσμα (με βάση την ανακοίνωση της ουγγρικής αστυνομίας) τον τραυματισμό τριών οπαδών, δύο της Σεβίλλης κι ενός της Ρόμα.

Παράλληλα, έγιναν 11 συλλήψεις οπαδών της Σλασκ με την κατηγορία του βανδαλισμού.