Champions League: Εδραίωσαν τις θέσεις τους στα ημιτελικά Ίντερ και Μάντσεστερ Σίτι

Champions League: Εδραίωσαν τις θέσεις τους στα ημιτελικά Ίντερ και Μάντσεστερ Σίτι

Τιτανομαχίες στους «4» κόντρα σε Μίλαν και Ρεάλ, αντίστοιχα

Είχαν κερδίσει στα πρώτα ματς των προημιτελικών του Champions League και εδραίωσαν τις θέσεις τους στους «4» της διοργάνωσης Ίντερ και Μάντσεστερ Σίτι, αποκλείοντας Μπενφίκα και Μπάγερν. Μάλιστα, με τις προκρίσεις τους έβγαλαν σούπερ αναμετρήσεις στα ημιτελικά, καθώς η Ίντερ θα αντιμετωπίσει την συμπολίτισσά της, Μίλαν και η Σίτι με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ.

Η Ίντερ  δεν νίκησε για δεύτερη φορά την Μπενφίκα απόψε, αλλά με το 3-3 στο Μιλάνο πέρασε. Για τους γηπεδούχους σκόραν οι Μπαρέλα (14'), Λαουτάρο Μαρτίνες (65') και Κορέα (78'). Η Μπενφίκα είχε αντιδράσει ισοφαρίζοντας στο 30' με τον Αντούνες σε 1-1, ενώ στο 86' ο Αντόνιο Σίλβα μείωσε σε 3-2 και ισοφάρισε στο 95' με τον Μούσα σε 3-3. Ωστόσο, σε συνδυασμό με το 2-0 της Πορτογαλίας η ιταλική ομάδα προχώρησε ακάθεκτη.

Στην Γερμανία η Μπάγερνη δημιουργούσε ευκαιρίες, αλλά τις έχανε, αλλά και Χάαλαντ απώλεσε πέναλτι για την Σίτι στο 37', όταν πέταξε την μπάλα άουτ. Ωστόσο, ο Νορβηγός εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα του Ουπαμεκανό και 57' έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Στο 82' η Μπάγερν κέρδισε πέναλτι και στο 83' ο Κίμιχ ισοφάρισε σε 1-1 και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.