«Μπλόκο» της Κυπριακής Αστυνομίας στην διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λευκωσία

«Μπλόκο» της Κυπριακής Αστυνομίας στην διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λευκωσία

Επικαλείται την «επικινδυνότητα» της αναμέτρησης - Άγνωστο παραμένει πού θα διεξαχθεί ο αγώνας

Αρνητική στο ενδεχόμενο να διεξαχθεί στο ΓΣΠ της Λευκωσίας ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, είναι η Αστυνομία της Κύπρου, με ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με το αίτημα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της η Αστυνομία Κύπρου αναφέρει: «Σχετικά με το πιο πάνω θέμα, η Αστυνομία Κύπρου αναφέρει ότι δεν μπορεί να απαντήσει θετικά, στο αίτημα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, για διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στην Κύπρο. Το ζήτημα απασχόλησε έντονα τα αρμόδια τμήματα της Αστυνομίας από την πρώτη στιγμή, που το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας. Για το σκοπό αυτό, ζητήθηκαν επίσημα από την Ελληνική Αστυνομία στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με την επικινδυνότητα της εν λόγω ποδοσφαιρικής συνάντησης.

Οι πληροφορίες που λήφθηκαν είναι τέτοιες, που επιβάλλουν στην Αστυνομία, να μην συνηγορήσει στη διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα στην Κύπρο. Σημειώνεται, ότι η συγκεκριμένη απόφαση της Αστυνομίας Κύπρου, λήφθηκε με μοναδικό γνώμονα τη διατήρηση της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας των πολιτών».