ΑΕΚ: Αναλαμβάνει πλήρως τη νοσηλεία του Νταντσένκο που μεταφέρεται στην Αθήνα

ΑΕΚ: Αναλαμβάνει πλήρως τη νοσηλεία του Νταντσένκο που μεταφέρεται στην Αθήνα

Ο 28χρονος υπέστη τριπλή ανακοπή πριν 5 μέρες

Η είδηση για την τριπλή ανακοπή που υπέστη πριν πέντε μέρες ο Όλεγκ Νταντσένκο, ο οποίος έχει παραχωρηθεί ως δανεικός στην ουκρανική Ζόρια, σόκαρε τους πάντες στην ΑΕΚ, με την ΠΑΕ να αποφασίζει να αναλάβει εξ ολοκλήρου τη νοσηλεία του και για αυτό τον λόγο ο παίκτης μεταφέρεται αεροπορικώς στην Αθήνα με ειδικό λίαρ τζετ στο οποίο είναι ενσωματωμένη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο 28χρονος Ουκρανός μπακ νοσηλεύεται στην εντατική σε σταθερή κατάσταση τις τελευταίες μέρες και πλέον αυτό θα γίνεται στην Αθήνα όπου και μεταφέρεται αεροπορικώς έπειτα από απόφαση της ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της Ένωσης φρόντισαν ώστε να σταλεί ειδικό λίαρ τζετ με ενσωματωμένη μονάδα εντατικής θεραπείας ώστε να παραλάβει τον Νταντσένκο και να τον μεταφέρει στην Αθήνα, με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να αναλαμβάνει πλήρως, πλέον, τη νοσηλεία του.

Στόχος της ΑΕΚ είναι ο 28χρονος ποδοσφαιριστής να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα και να καταφέρει να επιστρέψει στα γήπεδα, αν και αναγνωρίζουν ότι αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο έπειτα από την τριπλή ανακοπή που υπέστη.