Αυστραλία: Σχολιαστής του Australian Open αποκοιμήθηκε την ώρα της μετάδοσης – Δείτε βίντεο

Αυστραλία: Σχολιαστής του Australian Open αποκοιμήθηκε την ώρα της μετάδοσης – Δείτε βίντεο

Έγινε viral

Αυτή την στιγμή στην Αυστραλία πραγματοποιείται το Australian Open και η δράση έχει ξεκινήσει για τα καλά. Τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς όσο και η Μαρία Σάκκαρη έχουν περάσει με επιτυχία τα πρώτα εμπόδια, και ευελπιστούν να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν.

Βέβαια στην συγκεκριμένη περίπτωση πρωταγωνιστής της είδησης δεν είναι κάποιος αθλητής, αλλά ένας σχολιαστής. Ο λόγος για τον James Bracey, ο οποίος δεν άντεξε και αποκοιμήθηκε στο studio.

Τα πλάνα έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τους συναδέλφους του να τον «κοροϊδεύουν» για αυτό που του συνέβη.

Ο καιρός στην Μελβούρνη έχει χαλάσει τα σχέδια των διοργανωτών, καθώς βλέπουν το ένα παιχνίδι μετά το άλλο να ακυρώνεται, λόγω βροχής. Έτσι αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα παιχνίδια να μεταφέρονται για πιο αργά. Αυτό το γεγονός, όπως φαίνεται δεν επηρεάζει μόνο τους αθλητές, αλλά και τους δημοσιογράφους που καλύπτουν τους αγώνες.

Το πρωί της Πέμπτης (19/01) ο συνάδελφος του Tory Jones, τον εξέθεσε δημοσίως. «Μάλλον ο James δεν γνωρίζει πως οι κάμερες δεν κλείνουν ποτέ και καταγράφουν τα πάντα. Ας παίξει το βίντεο», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

 

«Εδώ βλέπουμε τον επαγγελματισμό του James. Το γνωρίζω πως αυτά τα βράδια ήταν δύσκολα. Τώρα τον βλέπουμε να κοιμάται στο πάτωμα. Ξέρετε όμως τι είναι χειρότερο; Ότι αυτό συνέβη μόλις στις 9 το βράδυ», ακούγεται να λέει ο συνάδελφος του, μη μπορώντας να ελέγξει τα γέλια του.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί το γεγονός ότι οι διοργανωτές έχουν υποπέσει σε αρκετά λάθη, καθώς ανακοίνωσαν τελευταία στιγμή τις ώρες που θα πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια που ακυρώθηκαν. Δημιουργώντας έτσι σύγχυση, τόσο στους παίκτες όσο και στους θαυμαστές του αθλήματος.