Ο Κιλιάν Μπαπέ αρνήθηκε πρόταση της Λίβερπουλ το προηγούμενο καλοκαίρι

Ο Κιλιάν Μπαπέ αρνήθηκε πρόταση της Λίβερπουλ το προηγούμενο καλοκαίρι

Η αγγλική ομάδα ήταν διατεθειμένη να πληρώσει 400 εκατομμύρια ευρώ

Το πιο μεγάλο αστέρι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου θεωρείται ο επιθετικός της Παρί Σεν-Ζερμέν, Κιλιάν Μπαμπέ. Ο 24χρονος Γάλλος ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα του καλοκαιριού του 2022, καθώς υπέγραψε το πιο ακριβό ευρωπαϊκό συμβόλαιο παίκτη, αλλά και γιατί ακούστηκε πως θα έφευγε από το Παρίσι, με την Λίβερπουλ και την Ρεάλ Μαδρίτης να είναι οι ομάδες οι οποίες ήταν πιο «κοντά» στην απόκτηση του Γάλλου.

Μάλιστα, σύμφωνα με την The Athletic, η αγγλική ομάδα ήρθε πάρα πολύ κοντά στην απόκτηση του επιθετικού, μάλιστα πολύ πιο κοντά από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι ιδιοκτήτες της Παρί Σεν-Ζερμέν ήταν πρόθυμοι να πουλήσουν τον νεαρό Γάλλο, ζητώντας όμως το αστρονομικό ποσό των 400.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενάντια στην Αργεντινή, μετέδωσε η ΕΡΤ.

Η Λίβερπουλ φαινόταν πως ήταν έτοιμη να πληρώσει το οποιοδήποτε ποσό για την απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ, αλλά ο ίδιος αμέσως απέρριψε αυτή την ιδέα, καθώς όπως έχει δηλώσει ο ίδιος αρκετές φορές, θέλει να φορέσει την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, της Ρεάλ Μαδρίτης.