Σιγουριά Κασεμίρο σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν την μεταγραφή: «Πείτε τους ότι θα τα φτιάξω όλα»

Σιγουριά Κασεμίρο σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν την μεταγραφή: «Πείτε τους ότι θα τα φτιάξω όλα»

Ο Βραζιλιάνος χαφ διαβεβαίωνε μέσω του ατζέντη του ότι θα αλλάξει την εικόνα των «κόκκινων διαβόλων»

Βρισκόταν στο σαλόνι του και έβλεπε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να χάνει 4-0 από την Μπρέντφορντ, σε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις στην ιστορία του συλλόγου.

Παράλληλα, ο Κασεμίρο ήξερε πως σε λίγες μέρες θα ήταν μέρος των «κόκκινων διαβόλων» καθώς η Ρεάλ θα τον παραχωρούσε στο Μάντσεστερ έναντι του ποσού των 67.000.000 ευρώ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ, όμως φαίνεται πως δεν επηρεάστηκε από την εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα ήταν έτοιμος να κάνει ότι περνάει από χέρι του για να βοηθήσει την ομάδα να γίνει καλύτερη.

Ο Κασεμίρο έστειλε μήνυμα στον ατζέντη του ο οποίος διαπραγματευόταν εκείνο τον καιρό με τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γράφοντας: «Πείτε τους, ότι θα τα φτιάξω όλα εγώ».

Και πράγματι, όπως τονίζεται στην ΕΡΤ, ο Κασεμίρο έχει βοηθήσει πολύ την καινούρια του ομάδα, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» άλλαξαν τελείως την εικόνα τους μετά την απόκτηση του αμυντικού μέσου και αυτή την στιγμή βρίσκονται στην τέταρτη θέση της Premier League, ισόβαθμοι με την Νιουκάστλ, ωστόσο με ένα παιχνίδι λιγότερο.