Σαουδική Αραβία: Προσέφερε 2,66 εκατ. δολάρια για ένα εισιτήριο στο φιλικό Ρονάλντο-Μέσι

Σαουδική Αραβία: Προσέφερε 2,66 εκατ. δολάρια για ένα εισιτήριο στο φιλικό Ρονάλντο-Μέσι

Τα προνόμια που θα έχει στον αγώνα μικτής ομάδας των Αλ Νασρ και Αλ Χιλάλ με την Παρί Σεν Ζερμέν

Ένας επιχειρηματίας από τη Σαουδική Αραβία βρίσκεται πίσω από την κορυφαία -έως τώρα- προσφορά για ένα ακόμα κεφάλαιο της περίφημης αντιπαλότητας του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Λιονέλ Μέσι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, προσφέροντας 10 εκατ. ριάλ (2,66 εκατ. δολάρια) για ένα εισιτήριο φιλικού αγώνα.

Όπως έγινε γνωστό, ο γενικός διευθυντής του ομίλου ακινήτων AqarOne, Μουσρέφ Αλ-Γκαμπί, είναι μέχρι στιγμής εκείνος που προηγείται σε μια δημοπρασία, που λήγει στις 17 Ιανουαρίου. Το εισιτήριο "Beyond Imagination" είναι για έναν αγώνα ανάμεσα με μια μικτή ομάδα από τους συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Νασρ - που απέκτησε πρόσφατα τον Κριστιάνο Ρονάλντο - και Αλ Χιλάλ εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν του Λιονέλ Μέσι.

Ο αγώνας της 19ης Ιανουαρίου στο Ριάντ θα είναι η πρώτη συνάντηση των δύο αστέρων εντός γηπέδου, από τότε που η Γιουβέντους νίκησε 3-0 την Μπαρτσελόνα τον Δεκέμβριο του 2020. Ο αγοραστής του εισιτηρίου έχει το δικαίωμα να παρευρεθεί στην τελετή, που θα ακολουθήσει μετά τον αγώνα και να μπει στα αποδυτήρια και να συναντήσει τους δύο παίκτες.

Εκτός από τον Ρονάλντο, η Σαουδική Αραβία έχει συμφωνήσει με τον τον Μέσι ως πρεσβευτή τουρισμού. Η Παρί Σεν Ζερμέν ανήκει στην κυβέρνηση του Κατάρ, η οποία μόλις διοργάνωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο.