Barcagate: Οικονομικός σύμβουλος της Μπαρτσελόνα αποκαλούσε «αρουραίο» τον Λιονέλ Μέσι

Barcagate: Οικονομικός σύμβουλος της Μπαρτσελόνα αποκαλούσε «αρουραίο» τον Λιονέλ Μέσι

Είχε γράψει πολλά e-mail προς τον πρόεδρο Τζοσέπ Μπερτομέου και μιλούσε άσχημα για τον τότε σούπερ-σταρ της ομάδας

Μια νέα αποκάλυψη έφερε στο φως της δημοσιότητας το «El Periodico», καθώς η αστυνομία ανακάλυψε κατά την έρευνά της για το Barcagate, μέσω μηνυμάτων πως ο Ρομάν Γκόμεθ Πόντι, οικονομικός σύμβουλος της Μπαρτσελόνα, είχε γράψει πολλά e-mail προς τον πρόεδρο Τζοσέπ Μπερτομέου στα οποία μιλούσε άσχημα για τον τότε σούπερ-σταρ της ομάδα και «θρύλο» της, τον Λιονέλ Μέσι.

Στα μηνύματα του ο Ρομάν Γκόμεθ Πόντι αποκαλούσε τον παγκόσμιο πρωταθλητή ως αρουραίο των υπονόμων και ως έναν νάνο που χρειάστηκε ορμονική θεραπεία για να ψηλώσει, αναφερόμενος στο πρόβλημα που είχε με το ύψος του ο Αργεντινός σε μικρή ηλικία, επισημάνθηκε στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με την El Periodico, μερικά από τα μηνύματα που στάλθηκαν έγραφαν για τον Μέσι: «Μπάρτο, (αναφερόμενος στον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα), δεν μπορείς να είσαι καλός με αυτόν τον αρουραίο των υπονόμων. Του έχουμε δώσει ότι έχει ζητήσει και αυτός θέλει να έχει έλεγχο στα πάντα, στους παίκτες που φέρνουμε, στις χορηγίες μας, σε όλα. Την έχει πληγώσει πολύ αυτή την ομάδα ο νάνος που χρειάστηκε να υποβληθεί σε ορμονική θεραπεία, χρωστάει τα πάντα στην Μπαρτσελόνα».

Σε άλλο κομμάτι του μηνύματος, έγραψε: «Και όταν κάτι δεν πάει καλά, στέλνει το γνωστό μήνυμα (αναφερόμενος στον Μέσι), κατεβάστε τους μισθούς των άλλων παικτών, αλλά αφήστε τον δικό μου και του Λουίς Σουάρεζ».