Μουντιάλ 2022: Έτσι το «γύρισαν» οι Γάλλοι – Δείτε την αρχηγική ομιλία του Μπαπέ στο ημίχρονο του τελικού

Μουντιάλ 2022: Έτσι το «γύρισαν» οι Γάλλοι – Δείτε την αρχηγική ομιλία του Μπαπέ στο ημίχρονο του τελικού

«Είναι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο παιδιά, είναι το παιχνίδι μιας ζωής!»

Η Γαλλία δεν κατάφερε να διατηρήσει τον τίτλο που κατέκτησε το 2018 αφού ηττήθηκε από την Αργεντινή στον τελικό του Μουντιάλ 2022 αλλά όχι πριν δώσει μάχη μέχρι το τέλος παρά το κακό ξεκίνημά της, με βίντεο που κυκλοφορεί να δείχνει τον Κιλιάν Μπαπέ να συμπεριφέρεται ως ηγέτης και να μιλάει στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, θέλοντας να τους ξυπνήσει.

Οι Τρικολόρ ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 στο τέλος του πρώτου μέρους και με την απόδοσή τους δεν έπειθαν ότι θα μπορούσαν να αντιδράσουν, αλλά τελικά το έκαναν. Και το έκαναν επειδή στην ανάπαυλα τόσο ο Ντιντιέ Ντεσάν όσο και ο Μπαπέ ανέλαβαν να ξυπνήσουν τους υπόλοιπους.

Μετά το βίντεο, επομένως, που είχε κυκλοφορήσει με την ομιλία του προπονητή στο ημίχρονο, κυκλοφόρησε τώρα και αυτό με τον Μπαπέ, ο οποίος ακούγεται να λέει στους συμπαίκτες του τα εξής…

«Δεν μπορούμε να τα κάνουμε χειρότερα! Είναι ένας τελικός Μουντιάλ. Είναι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο παιδιά, είναι το παιχνίδι μιας ζωής! Τέλος πάντων, δεν μπορούμε να κάνουμε χειρότερα από αυτό που κάναμε. Επιστρέφουμε στο γήπεδο και είτε τους αφήνουμε να παίξουν, είτε βάζουμε λίγη ένταση, μπαίνουμε στις μονομαχίες και κάνουμε κάτι άλλο, παιδιά. Είναι τελικός Μουντιάλ! Είμαστε πίσω με δύο γκολ. Μπορούμε να επιστρέψουμε! Παιδιά, αυτό συμβαίνει κάθε τέσσερα χρόνια»!