Europa League: Ώρα πρόκρισης για Ολυμπιακό

Europa League: Ώρα πρόκρισης για Ολυμπιακό

Νίκη στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Απόλλωνα και φουλ για ομίλους

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τον Απόλλωνα Λεμεσού (25/8, 22:00, COSMOTE SPORT 1HD) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης στη ρεβάνς του 1-1 του ΓΣΠ.

Οι παίκτες του Κάρλος Κορμπεράν θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους, καθώς το φαληρικό γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο. Ήδη μέχρι την Τρίτη είχαν φύγει πάνω από 20.000 εισιτήρια.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του την Τετάρτη (24/8) με προπόνηση στον Ρέντη. Οι ερυθρόλευκοι δεν ανακοίνωσαν αποστολή, επομένως άπαντες είναι σε εγρήγορση.

Πάντως, στην 20άδα αναμένεται να βρεθεί και ο Γκάρι Ροντρίγκες, προσθέτοντας μία λύση στα επιθετικά άκρα. Ο Χουάνγκ επίσης είναι διαθέσιμος, καθώς άφησε πίσω του τις ενοχλήσεις και είναι έτοιμος να προσφέρει.

Οι ερυθρόλευκοι θα πορευτούν με "συνταγή" ΓΣΠ με τις αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς στην Κύπρο να είναι ελάχιστες. Ο Βατσλίκ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Παπέ Αμπού Σισέ και τον Μπα να συνθέτουν το αμυντικό δίδυμο. Στα άκρα θα κινηθούν οι Άβιλα και Ρέαμπτσιουκ.

Στον άξονα αναμένεται να αγωνιστούν οι Πιέρ Κούντε και Γιάν Εμβιλά με τον Ίνμπομ Χουάνγκ να έχει ρόλο δεκαριού. Η διαφοροποίηση παρατηρείται στις επιθετικές πτέρυγες.

O Γιώργος Μασούρας αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα, με τον Ραντζέλοβιτς να μένει πιθανότατα στον πάγκο.

Έτσι, στην άλλη πλευρά θα αγωνιστεί ο Ζινκερνάγκελ.

Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.