Superleague: Νέα ήττα-σοκ για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα από τον Άρη

Superleague: Νέα ήττα-σοκ για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα από τον Άρη

Οι «κιτρινόμαυροι« επικράτησαν 1-0 του «Δικεφάλου του Βορρά» στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Ο Άρης αναδείχθηκε νικητής με 1-0 στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική των playoff, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να απειλείται να χάσει ακόμη και την 2η θέση στο πρωτάθλημα.

Οι δύο ομάδες μπήκαν επιφυλακτικά στο παιχνίδι, προσφέροντας κακό θέαμα στο α΄ ημίχρονο, δείχνοντας ότι όποιος θα πετύχαινε πρώτος γκολ, στις ελάχιστες φάσεις που θα προέκυπταν μπροστά στις δύο εστίες, θα έφευγε και νικητής. Και αυτό έγινε στο 63΄, όταν ο Μανσίνι έκανε ωραία κάθετη πάσα στον Καμαρά που μπήκε από τα δεξιά και πλάσαρε στην αντίθετη γωνία του Πασχαλάκη στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Νωρίτερα, στο 51΄ ο ΠΑΟΚ έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν το σουτ του Σάστρε απέκρουσε με υπερένταση ο Κουέστα και στην επαναφορά της μπάλας ο Μουργκ σε κενή εστία σούταρε απελπιστικά άουτ. Μετά το γκολ του Άρη ο Λουτσέσκου έκανε μαζεμένες αλλαγές, μήπως αλλάξει κάτι, αλλά ο Άρης κράτησε το σκορ, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και πήρε τη νίκη που τον διατηρεί στην 3η θέση και σε απόσταση πλέον μόλις 4 βαθμών από τον ΠΑΟΚ.