Γιούργκεν Κλοπ: Επέκτεινε το συμβόλαιο του με τη Λίβερπουλ μέχρι το 2026

Γιούργκεν Κλοπ: Επέκτεινε το συμβόλαιο του με τη Λίβερπουλ μέχρι το 2026

Ο Γερμανός τεχνικός υπέγραψε για επιπλέον δύο χρόνια

Για πάντα «κόκκινος»! Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με το αγγλικό κλαμπ γι΄ άλλα δύο χρόνια κι ως εκ τούτου θα παραμείνει στο «Ανφιλντ» έως το καλοκαίρι του 2026.

Η ανακοίνωση του συλλόγου ήρθε σε λιγότερο από ένα 24ωρο μετά το 2-0 επί της Βιγιαρεάλ στον πρώτο ημιτελικό του Champions League. Το προηγούμενο συμβόλαιο του Γερμανού προπονητή με την Λίβερπουλ είχε ισχύ έως το 2024. Έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στη «μεταμόρφωση» της ομάδας από τον Οκτώβριο του 2015, όταν είχε αναλάβει τα ηνία, οδηγώντας την στην κατάκτηση του Champions League και της Premier League, αναφέρθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

«Υπάρχει μία φρεσκάδα στο σύλλογό μας, η οποία συνεχίζεται κι αυτό μου δίνει περισσότερη ενέργεια» τόνισε ο Κλοπ με δήλωσή του. «Υπάρχουν τόσες πολλές λέξεις που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να περιγράψω το πώς αισθάνομαι μετά από αυτή την εξέλιξη... Ενθουσιασμένος, προνομιούχος, ευλογημένος, εκστασιασμένος και συνεπαρμένος θα ήταν ίσως μερικές από αυτές», πρόσθεσε ο πετυχημένος τεχνικός.