Θεσσαλονίκη – Οπαδική βία: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της διαφυγής των δραστών

Θεσσαλονίκη – Οπαδική βία: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της διαφυγής των δραστών

Έγιναν τρεις συλλήψεις - Οπαδοί της ίδιας ομάδας δράστες και θύμα

Η στιγμή που οι δράστες της επίθεσης σε βάρος οπαδού του ΠΑΟΚ στη Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης, επιβιβάζονται στα αυτοκίνητά τους, καταγράφεται σε βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1.

Το βίντεο του νέου οπαδικού επεισοδίου κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο μία γυναίκα, σημειώνοντας μάλιστα και τις πινακίδες των οχημάτων των δραστών, με αποτέλεσμα οι Αρχές να φτάσουν άμεσα στην ταυτοποίησή τους.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης, στο επεισόδιο ενεπλάκησαν 7 με 8 άτομα, τα οποία επέβαιναν σε τρία οχήματα. Αφού πλησίασαν τον 26χρονο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τον ρώτησαν τι ομάδα είναι και στη συνέχεια, όπως κατήγγειλε το θύμα, τον χτύπησαν, αφαιρώντας μία τσάντα με προσωπικά του αντικείμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, δράστες και θύμα φαίνεται να είναι υποστηρικτές της ίδιας ομάδας, ενώ πιθανολογείται ότι τα αίτια της επίθεσης ανάγονται σε μεταξύ τους διαφορές, με επίκεντρο τα οπαδικά.

Για το περιστατικό, συνελήφθησαν τρία άτομα ηλικίας 26, 35 και 41 ετών, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με την αυτόφωρη διαδικασία.