Σιμεόνε: Είναι απολαυστικό να βλέπεις πως μπορεί να παίξει η Μάντσεστερ Σίτι

Σιμεόνε: Είναι απολαυστικό να βλέπεις πως μπορεί να παίξει η Μάντσεστερ Σίτι

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει την αγγλική ομάδα στον προημιτελικό του Champions League

Το εγκώμιο της Μάντσεστερ Σίτι έπλεξε ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης Ντιέγκο Σιμεόνε, ενόψει του αυριανού (5/4, 22:00), πρώτου προημιτελικού των δύο ομάδων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση που θα διεξαχθεί στο «Etihad».

Ο Αργεντινός τεχνικός υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου πως απολαμβάνει να βλέπει τους αγώνες των «πολιτών», ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα προς τα εμπρός και να παίξει το... τέλειο παιχνίδι, για να προσπεράσει την αγγλική ομάδα στη μάχη των «8» του Champions League.

«Είναι απόλαυση να βλέπεις πως μπορεί να παίξει η Μάντσεστερ Σίτι. Αυτό που μου αρέσει σε ομάδες σαν τη Σίτι είναι η προσπάθεια που κάνουν για να ανακτήσουν αμέσως την κατοχή της μπάλας και να την κρατήσουν μετά στα πόδια τους. Είναι πολύ ωραίο να τους βλέπεις να παίζουν» τόνισε αρχικά ο Σιμεόνε και πρόσθεσε πως «αυτό που με... ξετρελαίνει επίσης, είναι να βλέπω παίκτες τέτοιας κλάσης και ποιότητας να δουλεύουν τόσο σκληρά κι έντονα, παλεύοντας για κάθε μπάλα. Αυτό είναι που θέλει κάθε προπονητής.

Η σειρά θα είναι πολύ μακρά σε διάρκεια και πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να κάνουμε όσα μπορούμε να κάνουμε σαν ομάδα εδώ στο Μάντσεστερ». Όταν δε του ζητήθηκε να κάνει μία σύγκριση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία οι «ροχιμπλάνκος» απέκλεισαν στον προηγούμενο γύρο, ο Αργεντινός τεχνικός και σύνφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ. ήταν ξεκάθαρος:

«Η Γιουνάιτεντ έχει εντελώς διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τη Σίτι. Η Σίτι είναι πιο πολύ ομάδα που θέλει και έχει την κατοχή της μπάλας, είναι πολύ κυριαρχική σε όλες τις φάσεις του αγώνα. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να βελτιώσουμε τα πάντα, σε σχέση με το τι κάναμε πριν από δύο εβδομάδες με την Γιουνάιτεντ, για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης...»