Έκπληκτη η Κατερίνα Στεφανίδη: Πως γίνεται να μη βγήκε ο Τεντόγλου αθλητής της χρονιάς;

Έκπληκτη η Κατερίνα Στεφανίδη: Πως γίνεται να μη βγήκε ο Τεντόγλου αθλητής της χρονιάς;

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θεωρεί άδικο ότι ψηφίστηκε καλύτερος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από τα μέλη του ΠΣΑΤ

Την έκπληξη, αλλά και την αντίθεσή της εξέφρασε η Κατερίνα Στεφανίδη για την ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών για τον καλύτερο αθλητή της χρονιάς, καθώς θεωρεί ότι το αποτέλεσμα είναι άδικο για τον Μίλτο Τεντόγλου.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατέκτησε τον τίτλο του κορυφαίου Έλληνα αθλητή για το 2021, στα βραβεία ΠΣΑΤ. Ο διεθνής μπασκεμπολίστας κατέκτησε το πρωτάθλημα του ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς, όμως για την χρυσή Ολυμπιονίκη του Ρίο αυτό δεν είναι σωστό και εξέφρασε το παράπονο της μέσω του λογαριασμού της στο Τwitter.

Η 31χρονη αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, απόρησε με το πως δεν κατέκτησε το συγκεκριμένο βραβείο, ο χρυσός ολυμπιονίκης της φετινής Ολυμπιάδας, Μίλτος Τεντόγλου.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χέ$#@κε, αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρονιά, να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκη και χρυσός στο πανευρωπαϊκό κλειστού (με μισό πόδι);»

Μάλιστα, όταν της επισήμαναν ότι ο Αντετοκούνμπο κατέκτησε το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ, απάντησε:

«Θα σου πω πως. Είναι Ολυμπιακή χρονιά. Το NBA γίνεται κάθε χρόνο. Οι Ολυμπιακοί κάθε 4 (5 σε αυτήν την περίπτωση). Επίσης η ομάδα του Γιάννη πήρε NBA όχι ο Γιάννης. Ο Τεντόγλου και ο Ντούσκος πήραν μόνοι τους τα χρυσά στους Ολυμπιακούς. Αυτή είναι η γνώμη μου».

Δείτε την ανάρτησ της Κατερίνας Στεφανίδη: