Champions League: Απέτυχε να «καθαρίσει» την πρόκριση η Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» – Όλα τα αποτελέσματα

Champions League: Απέτυχε να «καθαρίσει» την πρόκριση η Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» – Όλα τα αποτελέσματα

Η καταλανική ομάδα ήρθε 0-0 με την Μπενφίκα - Μεγάλο το ενδιαφέρον και στους άλλους ομίλους για την επόμενη και τελευταία αγωνιστική

Πολύ σπουδαία παιχνίδια έγιναν απόψε για την 5η και προτελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να σφραγίσει την πρόκριση στους 16, αφού ήρθε 0-0 με την Μπενφίκα στην Ισπανία και παρέμεινε η διαφορά των δύο ομάδων με τους Καταλανούς να έχουν το αβαντάζ.

Ωστόσο, στην τελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στην έδρα της πρωτοπόρου Μπάγερν και η Μπενφίκα υποδέχεται την Ντιναμό Κιέβου.

Μεγάλη ήταν η νίκη της Τσέλσι με 4-0 επί της Γιουβέντους στο Λονδίνο, που σημαίνει ότι οι δύο ομάδες ισοβαθμούς στην κορυφή, όμως η πρώτη θέση του 8ου ομίλου από σήμερα το βράδυ ανήκει στους μπλε, αφού έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων από την Γιουβέντους στα μεταξύ τους παιχνίδια. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ζενίτ κατάφερε να πάρει την ισοπαλία 1-1 από την Μάλμε στη Σουηδία και να εξασφαλίσει την 3η θέση, που οδηγεί στο Europa League.

Χαμός έγινε στο φινάλε του αγώνα στην Ελβετία, καθώς μπήκαν 3 γκολ, δύο από την Γιουνγκ Μπόις και ένα για την Αταλάντα και το ματς έληξε 3-3, κάτι που σημαίνει ότι στην τελική αγωνιστική θα κριθεί η δεύτερη θέση. Με το αποτέλεσμα αυτό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξασφάλισε την πρωτιά του 6ου ομίλου, ενώ Αταλάντα και Βιγιαρεάλ θα κοντραριστούν στην 6η αγωνιστική για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στους 16 του θεσμού.

«Κόλαση» γίνεται στον 7ο όμιλο, όπου και οι τέσσερις ομάδες διεκδικούν τις δύο θέσεις μετά τα αποψινά αποτελέσματα. Η Λιλ νίκησε με 1-0 την Σάλτσμπουργκ και πέρασε πρώτη με 8 βαθμούς στο γκρουπ. Η αυστριακή ομάδα έμεινε στους 7 πόντους και είναι δεύτερη, όμως η επικράτηση της Σεβίλλης με 2-0 επί της Βόλφσμπουργκ τα έχει αφήσει όλα ανοικτά για το φινάλε. Η ισπανική ομάδα έφτασε τους 6 βαθμούς και τελευταίοι έμειναν οι Γερμανοί με 5 πόντους.

Στην τελευταία αγωνιστική η Σάλτσμπουργκ υποδέχεται τη Σεβίλλη και η Βόλφσμπουργκ της Λιλ και όλα μπορούν να συμβούν. Και οι τέσσερις ομάδες διεκδικούν την πρόκριση.