Champions League: Πέρασαν στους «16» Λίβερπουλ και Άγιαξ – Όλα τα αποτελέσματα

Champions League: Πέρασαν στους «16» Λίβερπουλ και Άγιαξ – Όλα τα αποτελέσματα

Άνετη πρόκριση για τους Άγγλους, που νίκησαν με 2-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης - «Διπλό» των Ολλανδών στην έδρα της Ντότρμουντ με 3-1

Το 4 στα 4 έκαναν η Λίβερπουλ και ο Άγιαξ απόψε στους ομίλους του Champions League και σφράγισε την πρόκρισή της στους «16» της διοργάνωσης. Η αγγλική ομάδα νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-0 στο Άνφιλντ και πλέον θα περιμένει στις εναπομείναντες δύο αγωνιστικές για να μάθει τον αντίπαλό της στη φάση των νοκ άουτ.

Περνάει πρώτη από τον 2ο όμιλο, για τον οποίο πιο νωρίς Μίλαν και Πόρτο αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 με τους Πορτογάλους να είναι πλέον στη δεύτερη θέση.

Καταιγιστική ήταν η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για τον 3ο όμιλο, καθώς διέσυρε με 4-0 στην Πορτογαλία και παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης. Το μεγάλο ματς για τον συγκεκριμένο όμιλο έγινε στη Γερμανία, όπου ο Άγιαξ με ανατροπή και εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η Ντόρτμουντ έμεινε από το α' ημίχρονο με 10 παίκτες, επικράτησε με 3-1 στην έδρα της Μπορούσια και εξασφάλισε την πρόκριση του στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Για τον 4ο όμιλο, η νίκη της Ίντερ με 3-1 μέσα στην έδρα της Σέριφ την έφερε στην 2η θέση, ενώ πρώτη είναι η Ρεάλ που είχε επικρατήσει νωρίτερα με 2-1 της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Στον 1ο όμιλο, η Μάντσεστερ Σίτι αγγίζει την πρόκριση μετά τη νίκη της. Η αγγλική ομάδα επικράτησε με 4-1 της Μπριζ στο Μάντσεστερ και πέρασε πρώτη στον όμιλο, μετά την ισοπαλία 2-2 της Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της Λειψίας, που ισοφάρισε στις καθυστερήσεις.