Champions League: Φιλί της… ζωής ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ – Όλα τα αποτελέσματα

Champions League: Φιλί της… ζωής ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ – Όλα τα αποτελέσματα

Ισοφάρισε δύο φορές και η Γιουνάιτεντ πήρε ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Αταλάντα - Πέρασε η Μπαρτσελόνα από το Κίεβο - Πρόκριση για Μπάγερν και Γιουβέντους

Είναι τεράστιος παίκτης και το έδειξε πάλι. ο Κριστιάνο Ρονάλντο κράτησε ζωντανή την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μπέργκαμο για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ισοφάρισε δύο φορές την Αταλάντα και η ομάδα του πήρε ισοπαλία 2-2 μένοντας πρώτη στον 6ο όμιλο.

Ο Πορτογάλος με ένα εκπληκτικό σουτ στο 90'+1 έδωσε το φιλί της... ζωής στην αγγλική ομάδα, που είδε από πολύ νωρίς να χάνει τον Βαράν με τραυματισμό (38').  Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ίλτς στο 12', όμως ο Ρονάλντο ισοφάρισε 1-1 στις καθυστερήσεις του α' ημιχρόνου. Οι Ιταλοί ξαναπήραν το προβάδισμα με 2-1 με τον Ζαπάτα στο 56', όμως και πάλι ο Πορτογάλος ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Για τον ίδιο όμιλο η Βιγιαρεάλ νίκησε με 2-0 την Γιουνγκ Μπόις και ισοβαθμεί με την Γιουνάιτεντ.

Εξάλλου, τα εισιτήρια της πρόκρισης για την φάση νοκ-άουτ των «16» στο Champions League, σφράγισαν από απόψε η Μπάγερν Μονάχου και η Γιουβέντους που έκαναν το 4χ4 στα νικηφόρα παιχνίδια τους στη φάση των ομίλων.

Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε στην «Αλιάνζ Αρίνα» την Μπενφίκα με 5-2, ενώ η Γιουβέντους επικράτησε στην έδρα της με 4-2 της Ζενίτ.

Η Μπαρτσελόνα είναι ακόμη ζωντανή καθώς πέρασε νικηφόρα από το Κίεβο με 1-0 επί της Ντιναμό και διατηρεί τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση. Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Λιλ με 2-1 επί της Σεβίλης..