Champions League: Μεγάλο «διπλό» της Λίβερπουλ στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο – Όλα τα αποτελέσματα

Champions League: Μεγάλο «διπλό» της Λίβερπουλ στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο – Όλα τα αποτελέσματα

Άνετες νίκες για Άγιαξ, Ρεάλ και Ίντερ - Δύσκολα για Παρί κόντρα σε Λειψία και Πόρτο απέναντι σε Μίλαν

Σπουδαία παιχνίδια περιελάμβανε η 3η αγωνιστική του Champions League με το πιο σημαντικό να γίνεται στη Μαδρίτη, όπου η Λίβερπουλ πέρασε νικηφόρα με 3-2 επί της Ατλέτικο.

Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Αντουάν Γκριζμάν για τους γηπεδούχους, καθώς κατάφερε να πετύχει δύο γκολ (20' και 34') και να ισοφαρίσει σε 2-2, καθώς η Λίβερπουλ είχε προηγηθεί 2-0 (Σαλάχ 8' και Κεϊτά 13'), όμως αποβλήθηκε στο 52' και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες από νωρίς. Οι φιλοξενούμενοι με πάικτη παραπάνω πίεσαν και πήραν τη νίκη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαλάχ στο 78'.

Πολύ άνετες νίκες πήραν η Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Σαχτάρ, την οποία διέλυσε με 5-0 και ο Άγιαξ επί της Ντόρτμουντ, την οποία ταπείνωσε στην Ολλανδία με 4-0. Η Ίντερ ανέβασε ρυθμό στο β' ημίχρονο και νίκησε τη Σέριφ με 3-1, ενώ πολύ σπουδαία είναι και η επικράτηση της Πόρτο με 1-0 επί της Μίλαν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν τα... χρειάστηκε στην έδρα της με τη Λειψία, αλλά κατάφερε να γυρίσει το σε βάρος της 2-1 και να το κάνει 3-2 χάρη σε δύο γκολ του Μέσι.