Champions League: Νίκη με 3-0 της Μπάγερν στο «Καμπ Νου» επί της Μπαρτσελώνα

Champions League: Νίκη με 3-0 της Μπάγερν στο «Καμπ Νου» επί της Μπαρτσελώνα

Ο Ρονάλντο σκόραρε αλλά η Γιουνάιτεντ έχασε από την Γιούνγκ Μπόις στην Ελβετία

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής στους ομίλους του Champions League, επικρατώντας 3-0 στο «Καμπ Νου» επί της Μπαρτσελόνα για τον 5ο όμιλο.

Ο Τόμας Μίλερ στο 34΄πέτυχε το 7ο γκολ του σε έξι αγώνες εναντίον της Μπαρτσελώνα και ο Λεβαντόφσκι στο 56΄ και το 85΄ έδωσε την χαριστική βολή στους «μπλαουγκράνα». Στον άλλο αγώνα του ομίλου Ντιναμό Κιέβου και Μπενφίκα αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0.

Στην Ελβετία ο Ρονάλντο σκόραρε ξανά στο Champions League με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 13΄, ωστόσο η Γιοουνγκ Μπόις πήρε τη νίκη με 2-1, χάρη σε γκολ που πέτυχαν στο 68΄ ο Μούμι και στο 90΄ο Σιεμπατσέου. Στον άλλο αγώνα του 6ου ομίλου Βιγιαρεάλ και Αταλάντα αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2.

Στον 7ο όμιλο η Σάλτσμπουργκ έκανε την έκπληξη στην Ανδαλουσία αποσπώντας ισοπαλία 1-1 από την Σεβίλλη. Στον άλλο αγώνα του ομίλου Λιλ και Βόλφσμπουργκ έμειναν στο 0-0.

Στον 8ο όμιλο η Γιουβέντους που ξεκίνησε άσχημα στο ιταλικό πρωτάθλημα με δύο ισοπαλίες και μία ήττα, πέτυχε σπουδαία νίκη με 3-0 επί της Μάλμε στη Σουηδία. Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Τσέλσι επικράτησε στο Λονδίνο της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με 1-0.