Σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο νοσηλεύεται ο Πελέ

Σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο νοσηλεύεται ο Πελέ

Είναι κλινήρης εδώ και 6 ημέρες με άγνωστο μέχρι στιγμής πρόβλημα υγείας

Σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο στη Βραζιλία νοσηλεύεται τις τελευταίες 6 ημέρες ο Πελέ, σύμφωνα με το Reuters, το οποίο επικαλείται έναν σύμβουλο του παλαίμαχου άσου του ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο διάσημος 80χρονος Βραζιλιάνος νοσηλεύεται με άγνωστο πρόβλημα υγείας, αλλά δεν είναι σοβαρά άρρωστος. Η ιστοσελίδα της εφημερίδας «Globo» ανέφερε, ότι ο Πελέ υποβλήθηκε σε εξετάσεις ρουτίνας στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» του Σάο Πάολο, όταν εντοπίστηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Ο επιχειρηματικός διευθυντής του Πελέ, Ζόε Φράγκα, δήλωσε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. «Πλήρεις εξετάσεις, σαρώσεις, κολονοσκόπηση, εξετάσεις αίματος κλπ» έγραψε ο Φράγκα σε ένα μήνυμα. «Δεν τα κάνει όλα σε μια μέρα». Ανησυχία και φόβος δημιουργήθηκε, λίγες ημέρες αφότου ο Πελέ αναγκάστηκε να διαψεύσει τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι είχε λιποθυμήσει.

Σε ένα μήνυμα στο Instagram που συνοδευόταν από μια χαμογελαστή φωτογραφία του τρεις φορές νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Πελέ έγραψε: «Παιδιά, δεν λιποθύμησα και είμαι πολύ καλά στην υγεία μου. Πήγα για τις συνήθεις εξετάσεις μου, τις οποίες δεν μπορούσα να κάνω πριν, λόγω της πανδημίας. Ενημερώστε τους ότι δεν θα παίξω την επόμενη Κυριακή!».