Τέλος εποχής για Μέσι στη Μπαρτσελόνα: Με κλάματα η αποχώρησή του

Τέλος εποχής για Μέσι στη Μπαρτσελόνα: Με κλάματα η αποχώρησή του

«Δεν ήθελα να φύγω, ήταν όλα ρυθμισμένα – Δεν νιώθω καλά – Η Παρί είναι μια πιθανότητα»

Με δάκρυα στα μάτια ο Λιονέλ Μέσι αποχαιρέτησε την αγαπημένη του με Μπαρτσελόνα με μία Συνέντευξη Τύπου στο «Καμπ Νου», παρουσία όλης της ομάδας  και εν μέσω χειροκροτημάτων.

«Δεν ήθελα να φύγω», επαναλάμβανε συνέχεια ο Μέσι, που δήλωσε ότι είναι ακόμα μπλοκαρισμένος και σοκαρισμένος.

«Η Παρί είναι μια πιθανότητα, μιλάμε, αλλά δεν έχω κλείσει πουθενά», τόνισε ο Αργεντινός, που πρόσθεσε ότι ελπίζει μια μέρα να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.
«Είχα μειώσει κατά 50% τον μισθό μου και δεν μου ζητήθηκε τίποτα περισσότερο. Αυτό που είπαν ότι μου ζήτησαν 30% ακόμα είναι ψέμα. Έκανα ό,τι ήταν εφικτό για να μείνω», τόνισε.

Αναλυτικά:

«Καλημέρα. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να μιλήσω. Αυτές τις μέρες, σκεφτόμουν και σκεφτόμουν τι θα μπορούσα να πω. Η αλήθεια είναι ότι δεν βγήκε τίποτα, μπλόκαρα. Είναι πολύ δύσκολο για μένα, μετά από τόσα χρόνια. Δεν ήμουν έτοιμος. Πέρυσι, με το φαξ ήμουν πεπεισμένος, αλλά φέτος ήμουν πεπεισμένος να συνεχίσω εδώ, να συνεχίσω στο σπίτι μας, ήταν αυτό που θέλαμε περισσότερο.

Πάντα απολαμβάναμε τη ζωή στη Βαρκελώνη, στον αθλητισμό και στην καθημερινή ζωή, κάτι που είναι υπέροχο. Σήμερα πρέπει να το αποχαιρετήσω αυτό. Ήρθα εδώ έφτασα πολύ νέος στα 13 μου και μετά από 21 χρόνια φεύγω με τη γυναίκα μου και τα τρία μου παιδιά, που είναι Αργεντινοί και Καταλανοί. Τους έχω υποσχεθεί ότι θα επιστρέψουμε.

Αυτό είναι το σπίτι μας. Πρέπει να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τους ανθρώπους του συλλόγου για όλα, ακόμη και αυτούς που δεν βλέπουμε. Προσπαθούσα πάντα να ενεργώ με ταπεινότητα, σεβασμό και το έκανα με όλους. Ελπίζω ότι αυτό είναι που μου μένει. Πέρασα πολλά όμορφα πράγματα, και άσχημα, αλλά αυτό με έκανε να μεγαλώσω. Έδωσα τα πάντα για αυτόν τον σύλλογο και για αυτή τη φανέλα από την πρώτη μέρα ως την τελευταία.

Δεν ήθελα να φύγω με αυτόν τον τρόπο, δεν το σκέφτηκα ποτέ. Θα ήθελα να το κάνω με ανθρώπους, στο γήπεδο. Θα ήθελα να έχω ένα τελευταίο χειροκρότημα. Μου έλειψαν τόσο πολύ κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ήθελα να ακούσω ένα χειροκρότημα με το όνομά μου. Συνέβη έτσι, αλλά θέλω να ευχαριστήσω όλη την αγάπη αυτών των χρόνων. Η αγάπη των ανθρώπων ήταν πάντα η ίδια και ένιωσα την αναγνώριση και την αγάπη αυτού του συλλόγου. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσω να επιστρέψω σε αυτόν τον σύλλογο, με όποιον τρόπο. Ας ελπίσουμε ότι μπορώ να συνεισφέρω έτσι ώστε αυτός ο σύλλογος να συνεχίσει να είναι ο μεγαλύτερος στον κόσμο. Σίγουρα αυτή τη στιγμή ξεχνάω πολλά πράγματα, δεν είμαι στην καλύτερη κατάσταση. Καλύτερα να προχωρήσουμε στις ερωτήσεις. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο».

«Η PSG είναι μια πιθανότητα. Τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμα, αλλά μιλάμε»