Conference League: Μονόδρομος η νίκη – πρόκριση για ΑΕΚ και Άρη

Conference League: Μονόδρομος η νίκη – πρόκριση για ΑΕΚ και Άρη

Μάχες απέναντι σε Βελέζ και Αστάνα

Την ανατροπή ψάχνουν απόψε ΑΕΚ και Άρης, προκειμένου να πάρουν την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Η «Ένωση» υποχρεούται να ανατρέψει την ήττα με 2-1 από τους Βόσνιους, ώστε να περάσει εκείνη στην 3η προκριματική φάση της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA.

Σε σχηματισμό 4-2-3-1, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στάνκοβιτς, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Βράνιες, Τζαβέλλα και Μιτάι.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Λε Ταλέκ και Σιμάνσκι, έχοντας στα πλάγια τους Γκαρσία, Αλμπάνη και σε ελεύθερο ρόλο τον Μάνταλο. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Αραούχο.

Για την υπέρβαση ο Άρης

Μία μεγάλη υπέρβαση καλείται να κάνει απόψε και ο Άρης, ο οποίος υποδέχεται την Αστάνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το έργο είναι σαφώς δύσκολο για την ομάδα του Άκη Μάντζιου, όμως οι «κίτρινοι» δείχνουν αποφασισμένοι να το παλέψουν και να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν απέναντι στους Καζάκους.

Την εστία των γηπεδούχων θα υπερασπιστεί ο Ντένις, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Δεληζήση και Σάκιτς. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ματίγια και Λούκας Σάσα, με τους Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόλιο και Μαντσίνιο πιο μπροστά. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μάνος.