Conference League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη

Conference League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη

Europa League: Mε Μάλμε ή Ελσίνκι αν αποκλειστεί από Νέφτσι ο Ολυμπιακός

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το νεοσύστατο Europa Conference League στο οποίο ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης έμαθαν τους αντιπάλους τους στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ήταν ήδη σε αυτόν τον γύρο θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο) και Μποχέμιανς (Ιρλανδία).

ΑΕΚ και Άρης σε περίπτωση που καταφέρουν και ξεπεράσουν τα εμπόδια των Βελέζ και Αστάνα στον δεύτερο προκριματικό, με τα πρώτα ραντεβού να είναι προγραμματισμένα για την ερχόμενη Πέμπτη (22/07), τότε θα βρουν στον δρόμο τους για την τρίτη προκριματική φάση τον νικητή των ζευγαριών Ελφσμποργκ (Σουηδία) – Μιλσάμι (Μολδαβία) και Κουόπιο (Φινλανδία) – Βόρσκλα Πολτάβα (Ουκρανία).

Τα ματς του τρίτου προκριματικού γύρου, είναι προγραμματισμένα για τις 5 Αυγούστου (πρώτοι αγώνες) και 12 Αυγούστου (δεύτεροι αγώνες).

Επίσης, αν ο Ολυμπιακός επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και αποκλείσει την Νέφτσι Μπακού, θα βρει στο δρόμο του στον τρίτο προκριματικό γύρο την Μούρα ή την Λουντογκόρετς.

Ωστόσο, αν αποκλειστεί θα υποβιβαστεί στο Europa League και εκεί θα βρει μία εκ των Μάλμε ή Ελσίνκι για τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης (5 και 12 Αυγούστου τα ματς).

Θυμίζουμε ότι το πρώτο ματς με τη Νέφτσι είναι την Τετάρτη 21/7, στο Καραϊσκάκης.