Ώρα φιέστας για Ολυμπιακό

Ώρα φιέστας για Ολυμπιακό

Υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης (19.30) με σκοπό να συνδυάσει τη φιέστα για το 46ο πρωτάθλημα με νίκη.

Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι άδειο λόγω πανδημίας, ωστόσο οι Πειραιώτες είχαν... ηλεκτρονικά την στήριξη του κόσμου τους, καθώς φέρονται να έχουν πουληθεί πάνω από 20.000 εικονικά εισιτήρια προκειμένου να στηριχθεί ο Ερασιτέχνης.

Ο Σα αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, ενώ δύσκολα θα εγκαταλειφθεί το 3-4-3. Στην άμυνα προκρίνονται οι Παπασταθόπουλος, Σεμέδο και Χολέμπας, ενώ για τα άκρα προορίζονται οι Ανδρούτσος και Ρέαμπτσουκ, με τους Μπουχαλάκη και Εμβιλά στα χαφ.

Η επιθετική τριάδα αναμένεται να απαρτιστεί από Μασούρα, Μπρούμα και Ελ Αραμπί, ενώ θέση στο βασικό σχήμα αναμένεται να διεκδικήσουν και οι Καμαρά, Φορτούνης, και Βαλμπουενά.

Ο δε Πάμπλο Γκαρσία, θέλει να δει την ομάδα του να σφραγίζει τη 2η θέση και επίσης αναμένεται να παρατάξει «δυνατή» ενδεκάδα.
Επίσης με σχηματισμό 3-4-3, ο Πασχαλάκης αναμένεται να έχει μπροστά του τους Βαρέλα, Μιχαηλίδη και Λύρατζη, καθώς πιθανότατα θα προφυλαχθεί ο Βιεϊρίνια. Ροντρίγκο και Μπάμπα προορίζονται για τα «φτερά», με Τσιγγάρα και Αουγκούστο στα χαφ και Ζίβκοβιτς, Κρμέντσικ, Ουάρντα να αποτελούν μία αρκετά πιθανή τριάδα στην επίθεση.