Champions League: Η Πόρτο τιμώρησε τον Ολυμπιακό, 2-0 στο Ντραγκάο

Champions League: Η Πόρτο τιμώρησε τον Ολυμπιακό, 2-0 στο Ντραγκάο

Οι δύο ομάδες έχουν από τρεις βαθμούς στον όμιλο

Οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι από την Πορτογαλία, καθώς στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ηττήθηκαν από την Πόρτο με 2-0. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Μάντσεστερ Σίτυ επικράτησε στη Γαλλία της Μαρσέιγ με 3-0.

Οι γηπεδούχοι μόλις στο 11ο λεπτό, εκμεταλλεύθηκαν λάθος γύρισμα του Μπουχαλάκη και με τον Φάμπιο Βιέιρα άνοιξαν το σκορ.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ευκαιρία Βαλμπουενά στο 40'. Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός πίεσε για την ισοφάριση, χάνοντας σημαντική ευκαιρία με τον Ραντζέλοβιτς στο 52', το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Μαρτσεσίν. Η Πόρτο διπλασίασε τα τέρματά της στο 85ο λεπτό χάρη σε κεφαλιά του Ολιβέιρα.

Πόρτο (Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Μαρτσεσίν, Μαναφά, Πέπε, Εμπεμπά, Ζαϊντού, Ουριμπέ, Σέρτζιο Ολιβέιρα (88' Ρομάριο Μπαρό), Φάμπιο Βιέιρα (60' Νακαζίμα), Κορόνα (69' Εβανίλσον), Οτάβιο (69' Γκρούγιτς), Μαρεγκά.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια, Σεμέντο, Σισέ, Χολέμπας (70' Βινάγκρε), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (84' Πέπε), Μασούρας (53' Φορτούνης), Βαλμπουενά (84' Χασάν), Ραντζέλοβιτς (70' Μπρούμα), Ελ Αραμπί.