Σέντρα στις 6 και 7 Ιουνίου θα ζητήσει η Super League

Σέντρα στις 6 και 7 Ιουνίου θα ζητήσει η Super League

Παραμένει η ποινή του -5 για την ομάδα της Ξάνθης

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το κρίσιμο ΔΣ της Super league , στο οποίο συζητήθηκε η επανέναρξη του πρωταθλήματος και το ενδεχόμενο επιστροφής των 5 βαθμών που αφαιρέθηκαν από την Ξάνθη για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας.

Η απόφαση που ελήφθη ήταν να ζητηθεί από την κυβέρνηση να γίνει σέντρα στα πλέι οφ και στα πλέι άουτ το διήμερο 6-7 Ιουνίου. Σύμφωνα με το gazzetta.gr αυτή η πρόταση έγινε δεκτή από τον συνεταιρισμό.

Μάλιστα ο  Γιώργος Μποροβήλος του Αστέρα Τρίπολης ανέφερε ότι: «Έχουμε πάρει αναλυτικές οδηγίες απ τους καθ ύλην αρμοδίους. Το πρώτο που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι το συντομότερο δυνατόν να αρχίσουμε (στις 6-7 Ιουνίου)».

Στο μεταξύ στο κενό έπεσε η πρόταση της Ξάνθης, να της επιστραφούν οι πέντε βαθμοί που της αφαιρέθηκαν, μετά την εισήγηση της ΕΕΑ και τις αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων, για το θέμα της μετοχικής της σύνθεσης.

Όπως μετέδωσε το gazzetta.gr, δέκα ομάδες ήταν υπέρ της απόρριψης του αιτήματος της Ξάνθης. Μεταξύ αυτών ο Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Άρης, ΑΕΛ, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος και ΟΦΗ. Με επιφυλάξεις ήταν ο ΠΑΟΚ, παρών ο Παναθηναϊκός και ενώ λευκό ψήφισε η ΕΠΟ. Λευκό ψήφισε και ο Παναιτωλικός.