Στόχο την κατάκτηση ευρωπαϊκού τροπαίου βάζουν Μαρινάκης-Μαρτίνς

Στόχο την κατάκτηση ευρωπαϊκού τροπαίου βάζουν Μαρινάκης-Μαρτίνς

Πριμ για την κατάκτηση του Champions League ή του Europa League στο συμβόλαιο του Πορτογάλου

Οι φιλοδοξίες του Ολυμπιακού μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς φθάνουν πλέον έως την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου την επόμενη διετία, όπως προκύπτει από το σχετικό πριμ που προβλέπεται στο συμβόλαιο του Πορτογάλου τεχνικού.

Όπως είναι γνωστό από χθες, ο Πέδρο Μαρτίνς επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό για ακόμα 2 χρόνια. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα λαμβάνει σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο και ταυτόχρονα οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να τον δέσουν και με υψηλότερη ρήτρα σε σχέση με τη προηγούμενη, καθώς ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να δώσει στον Ολυμπιακό 4 εκατ. ευρώ.

Ομως δεν είναι μόνο αυτά τα οφέλη για τον Πέδρο Μαρτίνς στο νέο του συμβόλαιο, καθώς όπως γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον Πρωταθλητή, τον οποίο επικαλείται η ιστοσελίδα gazzetta.gr, το πριμ του Πορτογάλου για είσοδο στους ομίλους του Champions League σε συνδυασμό με την κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι 600.000 ευρώ.

Ομως, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, Μαρινάκης και Μαρτίνς συμφώνησαν να βάλουν στο συμβόλαιο του Πορτογάλου και πριμ, σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κατακτήσει είτε το Champions League, είτε το Europa League, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.