Μαρτίνς: O Φορτούνης μένει εκτός ρεβάνς από… απόφαση!

Μαρτίνς: O Φορτούνης μένει εκτός ρεβάνς από… απόφαση!

Με αυτοπεποίθηση ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άρσεναλ μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Πέδρο Μαρτίνς εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της ρεβάνς του Europa League με την Άρσεναλ στο Emirates (27/02, 22.00), τόνισε ότι οι παίκτες του έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ ενώ σχολίασε την απουσία του  Κώστα Φορτούνη, μιλώντας για απουσία από επιλογή:

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Πράγματι το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ότι θα δείξουμε τον ενθουσιασμό και την θέληση όπως σε όλα τα ματς. Είναι μονόδρομος η νίκη. Πρέπει να κερδίσουμε εάν θέλουμε να προχωρήσουμε. Το πιστεύουμε και θα κάνουμε τα πάντα τα πετύχουμε.

Πράγματι έχουμε τρεις απουσίες αύριο. Οι δύο από ανάγκη και η άλλη από απόφασή μας. Η ομάδα αυτή όμως έχει δείξει πως κάνει τις εκπλήξεις. Όλοι οι παίκτες έχουν αφομοιώσει την ιδέα του παιχνιδιού της ομάδας και θα κάνουν τα πάντα.

Για εμάς το κίνητρο υπήρχε και υπάρχει. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Παίζει ρόλο ότι ερχόμαστε από μία πολύ σημαντική νίκη. Νιώθουμε καλά. Νιώθουμε δυνατοί. Ερχόμασταν ήδη καλά προετοιμασμένοι αλλά σίγουρα την ισορροπία της αυτοπεποίθησης βοηθάει η νίκη με τον ΠΑΟΚ.

Πράγματι η Άρσεναλ έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με την επίθεση. Είναι πολύ δυνατή στην επίθεση και στις μεταβιβάσεις. Εμείς δείξαμε πως για μεγάλα μέρη του παιχνιδιού ήμασταν καλύτεροι. Μπορούμε να παίξουμε αντίστοιχα καλά και έχουμε τα πλεονεκτήματά μας. Κανένας δεν είναι πάνω από τον Ολυμπιακό. Αυτό θέλουμε να επαναλάβουμε και θα επαναλάβουμε αύριο. Οι φίλαθλοί μας αξίζουν το καλύτερο. Όλοι μας θα κάνουμε τα πάντα για αυτήν την ομάδα.

Είναι πολλά τα συστατικά που χρειάζεται μία ομάδα. Η δίψα χρειάζεται αλλά η θέληση δεν αρκεί. Για αυτό και πολλές ομάδες πληρώνουν τόσα χρήματα για πιο καλούς παίκτες. Εμείς έχουμε παίκτες με τεχνική, τακτική και ποιότητα. Είμαστε μία οικογένεια. Είναι λίγο απ' όλα. Μόνο η δίψα και η θέληση δεν φτάνει».