Κύπελλο Ελλάδος: Τα φώτα σε ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη

Κύπελλο Ελλάδος: Τα φώτα σε ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη

Κλειδώνουν σήμερα τα εισιτήρια για τα ημιτελικά της διοργάνωσης

Το «τριφύλλι» υποδέχεται τον ΠΑΟΚ απόψε στο ΟΑΚΑ, με στόχο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (20:00, Cosmote Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στο «πράσινο» στρατόπεδο υπάρχει πίστη πως μπορεί να ανατραπεί το εις βάρος τους 2-0 του πρώτου αγώνα της Τούμπας, ενώ στον ΠΑΟΚ θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους στη διοργάνωση.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γιόχανσον, Πούγγουρα, Σένκεφελντ και Χατζηθεοδωρίδη. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Κουρμπέλης και ο Χρήστος Δώνης, με τους Χατζηγιοβάνη και Νάγκι στα πλάγια. Ο Ζαχίντ θα είναι στο γνωστό ελεύθερό του ρόλο και ο Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα και Γιαννούλη.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Μαουρίσιο και Μίσιτς, με τους Λημνιό και Μπίσεσβαρ στα πλάγια. Ο Πέλκας θα παίξει ως «δεκάρι» και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Άκπομ.

Νίκη – πρόκριση θέλει ο Ολυμπιακός

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του θα αγωνιστεί σήμερα ο Ολυμπιακός στον σημερινό επαναληπτικό με τη Λαμία, με στόχο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

το αγωνιστικό σκέλος, ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως έχει τρία διλήμματα όσον αφορά το αρχικό σχήμα με το οποίο προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του κόντρα στη Λαμία.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αλέν, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γκασπάρ, Σισέ, Σεμέδο και Τσιμίκα.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Καμαρά και ο Καφού, με τους Ραντζέλοβιτς και Μασούρα στα πλάγια. Ο Φορτούνης θα αγωνιστεί ως «δεκάρι» και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Χασάν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καραργύρης, Τζολάκης, Μαρτίνης, Παπαδόπουλος, Γκιγέρμε, Εμρέ Μορ, Λοβέρα, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.