Η ΕΕΑ έβγαλε το σκεπτικό της εισήγησής της για ΠΑΟΚ-Ξάνθη

Η ΕΕΑ έβγαλε το σκεπτικό της εισήγησής της για ΠΑΟΚ-Ξάνθη

Η πρώτη αντίδραση του «Δικεφάλου»- Τις επόμενες μέρες θα οριστεί δικάσιμος από το Πειθαρχικό της Super League

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε την εισήγησή της για το μετοχικό ζήτημα της Ξάνθης και την φερόμενη πολυιδιοκτησία ΠΑΟΚ-Ξάνθης, σύμφωνα με την οποία εισηγείτο τον υποβιβασμό του «Δικεφάλου του Βορρά» για το ζήτημα της πολυιδιοκτησίας και τον υποβιβασμό της Ξάνθης για το μετοχολόγιο της.

Το μεσημέρι της Δευτέρας η ΕΕΑ έβγαλε το σκεπτικό για την εισήγησή της και μάλιστα το έχει παραδώσει στις εμπλεκόμενες ομάδες ενώ απομένει να γνωστοποιηθεί το περιεχόμενό του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Superleague, εντός των προσεχών ημερών, θα οριστεί δικάσιμος από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό

H ανακοίνωση της Super League αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι διαβιβάστηκε σήμερα στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, δια του υπ' αριθμόν πρωτοκόλλου 96/10.2.2020 εγγράφου της  Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού η «από 27.01.20 Έκθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που αφορά: α) την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο. και β) την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο. και ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Εντός των προσεχών ημερών, θα οριστεί δικάσιμος από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League».

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση, ανέβηκε το παρακάτω σχόλιο στη σελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως πρώτη αντίδραση:

«Λάβαμε επιτέλους την έκθεση της ΕΕΑ και ζητούμε συγγνώμη που τους κατηγορήσαμε ότι καθυστέρησαν. Οι σεναριογράφοι χρειάζονται μήνες για να καταλήξουν σε τέτοιο παραμύθι. Δυσκολεύτηκαν να τεκμηριώσουν μια προειλημμένη τους απόφαση και τελικά κατέληξαν σε ένα νομικά κενό γονατογράφημα της κακιάς ώρας. Το μόνο σίγουρο είναι πως μας έκαναν τη ζωή πιο εύκολη. Σύντομα θα πάρουν και τις νομικές απαντήσεις.»