Ιβάν Σαββίδης σε Μαρινάκη: Επενδύστε στο ποδόσφαιρο

Ιβάν Σαββίδης σε Μαρινάκη: Επενδύστε στο ποδόσφαιρο

O διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ ζήτησε να διερευνηθούν οι σχέσεις του Ολυμπιακού με άλλες ομάδες

Ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, βρέθηκε στη συνάντηση κορυφής των «Big 4» και άκουσε τα όσα συζητήθηκαν για τις σχέσεις ΠΑΟΚ-Ξάνθης ενώ άσκησε κριτική στον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη λέγοντάς του «να επενδύσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Μάλιστα, σύμφωνα με το gazzetta.gr, κατά τη διάρκεια της κουβέντας αντιπρότεινε από την πλευρά του να διερευνηθούν οι σχέσεις του Ολυμπιακού με ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα κι έχουν ανταλλαγές δανεικών ή υπέρογκες αγοραπωλησίες ποδοσφαιριστών.

«Τόσα χρονιά ακούγαμε τον Μαρινάκη και τον Σάββα Θεοδωρίδη να μας λένε μην κλαίτε και επενδύστε, τώρα αυτοί κλαίνε. Οπότε τους συμβουλεύουμε να επενδύσουν στο ποδόσφαιρο», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που αντιλήφθηκε και αποδέχθηκε την στάση των κ. Μελισσανίδη και Αλαφούζου, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα διαιτητικά λάθη που γίνονται, όμως δεν συμμερίστηκαν τις «κραυγές» του κ. Μαρινάκη για τη διαιτησία, ενώ ο κ. Αλαφούζου είπε πως παρά τα όποια προβλήματα υπάρχουν με τη διαιτησία, έχουν γίνει σοβαρά βήματα και τα πράγματα είναι σαφώς βελτιωμένα.

Αναφορικά με το θέμα της ιδιοκτησίας, που έθιξε στο λόγο του ο κ. Μαρινάκης, αλλά και την ιδιότητα με την οποία παραβρέθηκε στην συνάντηση, ο κ. Σαββίδης του απάντησε πως είναι ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ. Άλλωστε, εδώ και μια τριετία κατέχει τη θέση του Προέδρου στο Δ.Σ. της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.