ΠΑΟΚ: Ο Ολυμπιακός θα ζητήσει μέχρι και αναβολή των Χριστουγέννων

ΠΑΟΚ: Ο Ολυμπιακός θα ζητήσει μέχρι και αναβολή των Χριστουγέννων

Συνέχεια στην κόντρα του με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, έδωσε ο ΠΑΟΚ, απαντώντας στο αίτημα των  «ερυθρολεύκων» να ζητήσουν αναβολή του σαββατιάτικου αγώνα ΠΑΟΚ-Ξάνθη.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, οι «ασπρόμαυροι» τονίζουν:

«Η ΠΑΕ ΟΣΦΠ συνεχίζει τις γελοιότητες θέτοντας θέμα αναβολής (!!!) του Σαββατιάτικου αγώνα μετά από τα κατασκευασμένα σενάρια που προβλήθηκαν στο ΟΝΕ που ανήκει στον κ. Μαρινάκη.

Ένα κανάλι που κλείνει σύντομα και θα φορτώσει όλες τις αγωγές και μηνύσεις που θα προκύψουν από τα ασύστολα ψεύδη που εξαπέλυσε στο ρεπορτάζ του.

Από τον πανικό τους για να βρεθούν προσωρινά στην 1η θέση έστω και με αγώνα περισσότερο είναι ικανοί να ζητήσουν αναβολή και των Χριστουγέννων.

Η ίδια ΠΑΕ που δε ζήτησε μεταξύ άλλων αναβολή σε υποθέσεις όπως ο ξυλοδαρμός Τζήλου που εμπλέκονται στελέχη ΠΑΕ (...), ο εμπρησμός της οικίας Μπίκα, η χειραγώγηση του Ολυμπιακός- Βέροια και η συνακόλουθη κλήση του ιδιοκτήτη της κ. Μαρινάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας έχει το θράσος να ζητάει αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ- Ξάνθη λόγω της ειδησεογραφίας που ίδια δημιούργησε και η ίδια προσπαθεί συστηματικά να επικοινωνήσει.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήδη προβαίνει- όπως έχει ανακοινώσει από χθες- σε όλα τα ένδικα μέσα όσων προσπαθούν να τη συκοφαντήσουν συστηματικά συμπεριλαμβανομένων και των σημερινών ενεργειών της ΠΑΕ ΟΣΦΠ».

FIFA και OYEΦA ενήμερες για τις εξελίξεις

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, FIFA / UEFA ενημερώθηκαν για όλα όσα έχουν γίνει και καταγγελθεί για τις σχέσεις ΠΑΟΚ - Ξάνθης & θεωρούν σοβαρό το θέμα, περιμένοντας τα επόμενα βήμα των αρμόδιων Αρχών και των θεσμικών οργάνων του ποδοσφαίρου.

Οι άνθρωποι των δύο Διεθνών Συνομοσπονδιών σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έγιναν αποδέκτες όλων των καταγγελιών και των στοιχείων για τις σχέσεις ΠΑΟΚ - Ξάνθης αλλά και το που έχει φτάσει σε επίπεδο διερεύνησης. Από εκεί και πέρα ως μία πρώτη αντίδραση τα στελέχη των FIFA / UEFA ξεκαθαρίζουν πως δεν είναι... δικαστές ούτε μπορούν εκείνες να πάρουν οποιαδήποτε απόφαση για ένα τέτοιο ελληνικό - εσωτερικό θέμα.

Όμως επειδή θεωρούν σοβαρές τις καταγγελίες δεν προτίθενται να το προσπεράσουν, όπως έχουν κάνει με άλλα ζητήματα. Θα παρακολουθούν τις εξελίξεις και θα περιμένουν τις έρευνες αλλά και τις κινήσεις των αρμόδιων Αρχών και των θεσμικών οργάνων του ποδοσφαίρου. Μάλιστα πρέπει να σημειωθεί ότι αρκετά στελέχη των δύο Ομοσπονδιών που έχουν και παρουσία στην Ελλάδα έχουν πολύ καλή και στενή συνεργασία με το προεδρείο της Super League 1.

Παρακαλούμε περιμένετε ...