Νέα μπλεξίματα του Μέσι με τις ισπανικές αρχές

Νέα μπλεξίματα του Μέσι με τις ισπανικές αρχές

Eντοπίστηκαν «κενά» σε ισολογισμούς στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που έχει ιδρύσει ο Αργεντίνος σούπερ σταρ

Δεν έχουν φύγει ακόμα οι προβολείς από τον Λιονέλ Μέσι για την κατάκτηση της 6ης «Χρυσής Μπάλας» και στην Ισπανία τα δημοσιεύματα και συγκεκριμένα, η εφημερίδα «ABC», κάνουν λόγο για εκ νέου προβλήματα του Αργεντινού με την δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα, το φιλανθρωπικό ίδρυμα που είχε ιδρύσει ο παίκτης της Μπαρτσελόνα με τον πατέρα του και τον αδερφό του το 2007, υπάρχουν υποψίες ότι λειτουργούσε σαν κάλυψη περισσότερο παρά ως οργανισμός, ο οποίος παρείχε βοήθεια σε παιδιά που ήταν υποσιτισμένα, όπως εξήγγειλε.

Ουσιαστικά, ελάχιστα χρήματα φαίνεται να κατέληγαν στον πραγματικό σκοπό του ιδρύματος, ενώ σημειώνεται πως εγγράφηκε επίσημα στις αρχές το 2013, επομένως το τι γινόταν με τα χρήματα το διάστημα 2007-2013 παραμένει άγνωστο.

Τέλος, κενά εντοπίζονται και τους ισολογισμούς των ετών 2013-2015 επιπρόσθετα με διακίνηση μεγάλων ποσών από την Μπαρτσελόνα προς το ίδρυμα, κάτι που εντείνει ακόμη περισσότερο τις υποψίες ότι η ομάδα ήθελε να μεταφέρει ποσά προς τον Αργεντίνο, τα οποία δεν ήθελε να δηλωθούν στις αρχές.

Πηγή: gazzetta.gr

Παρακαλούμε περιμένετε ...